Home / Doma kulture Knjaževac / Knjaževac : Predstava ,,Lovci na miraz” (Video)

Knjaževac : Predstava ,,Lovci na miraz” (Video)

U knjaževačkom Domu kulture uskoro “Lovci na miraz”, urnebesna komediju pozorišta “Slavija” u režiji Z. Dorđevića i R. Vukotića.

Predstava je na repertoaru  24.04.2017. godine u 20h.

Predstava “Lovci na miraz”, scenariste i reditelja Radeta Vukotića, pripada onom tipu savremenih komedija, koje brojnim preokretima i zapletima ismejavaju laž, prevaru, sujetu, licemerje i hipokriziju savremenog društva. Radnja priče smeštena je u današnji Beograd i njegovu okolinu. Odlična gluma, izbor muzike, dinamična i razmahnuta koreografija uz precizna rediljska rešenja Radeta Vukotića, u najkraćem su komentari predstave.

Devojka iz provincije spremna za udaju ima dobro stojećeg oca, privatnika, i dva udvarača koji očekuju dobar miraz. Da li će se udati za prodavca ženskog rublja, tatinog prijatelja ili za mladog, lepog, lažnog doktora iz Beograda ostavljamo na vama da saznate.  Prestava je veoma duhovito i na komičan način napravljena što ćete se i uveriti i sami. Urnebesna komedija, jedna priča koja bi mogla bit ii realna i to sve na komičan način ispričana od strane glumaca: Ivana Bekjareva, KatarineMarković, Srđana Karanovića, Lepomira Ivkovića, Bojana Lazarova, Radeta Vukotića i Marka Markovića. Muziku za predstavu radio je Miroljub Aranđelović- Rasinski.

 

Na duhovit i komičan način, ovu priču ispričaće vam glumci:

Ivan Bekjarev
Katarina Marković





Srđan Karanović
Lepomir Ivković
Bojan Lazarov
Rade Vukotić
Marko Marković

Muzika: Miroljub Aranđelović – Rasinski, Adaptacija i režija: Rade Vukotić

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...