Home / Timocka krajina / Knjaževac / Knjaževac : Opštinsko takmičenje iz srpskog jezika i književnosti 2015

Knjaževac : Opštinsko takmičenje iz srpskog jezika i književnosti 2015

Opštinsko takmičenje iz srpskog jezika i književnosti 2015.

Opštinsko takmičenje iz srpskog jezika i jezičke kulture učenika srednjih škola održano je u subotu, 14. marta 2015. godine, u Knjaževačkoj gimnaziji.

Na takmičenju je učestvovalo petnaestoro učenika Tehničke škole i Knjaževačke gimnazije. Sedmoro učenika naše škole plasiralo se na okružno takmičenje.
Učenice drugog razreda koje su se izborile za učešće na okružnom takmičenju su: Tina Marković (I mesto, 20 bodova), Marija Miladinović (I mesto, 20 bodova), Vanja Kostadinović (I mesto, 19 bodova) i Sandra Matić (I mesto, 19 bodova), iz odeljenja II2. Njih je za takmičenje pripremao predmetni nastavnik Bojan Ristić.


Iz trećeg razreda na okružno takmičenje plasirale su se učenica Irena Pešteranović, III1 (I mesto, 19 bodova), čiji je mentor predmetni nastavnik Dragana Cvejić Vukić i učenica Nevena Antić, III2 (II mesto, 18 bodova), a njen mentor je predmetni nastavnik Bojan Ristić.
U kategoriji četvrtog razreda plasman na okružno takmičenje ostvarila je učenica Katarina Živković, IV4 (II mesto, 18 bodova), čiji je mentor predmetni nastavnik Jelena Milošević Petrović.

 

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : POČELA „ČITAONICA IGRAONICA“

Na Dečjem odeljenju Narodne biblioteke „Njegoš“ počela je realizacija edukativno zabavnog programa ...