Home / Ekonomija / Knjaževac : Obaveštenje poreskim obveznicima

Knjaževac : Obaveštenje poreskim obveznicima

Poreski obveznici
Služba  za utvrđivanje i naplatu lokalnih javnih prihoda  opštine Knjaževac obaveštava poreske obveznike, koji su stekli pravo na uslovni otpis kamate i mirovanje poreskog duga, u skladu sa Zakonom o uslovnom otpisu kamata i mirovanju poreskog duga („Sl. Glasnik RS“, broj 119/2012) i Odluke skupštine opštine o uslovnom otpisu kamate i mirovanju poreskog duga ( „Sl. List opštine Knjaževac“, broj 26/2012), da im glavni dug miruje do 31.12.2014. godine i da stiču pravo na plaćanje glavnog poreskog duga na 24 mesečne rate, bez sredstava obezbeđenja, počev od 01. Januara 2015. Godine.

Nad poreskim obveznikom, koji u periodu plaćanja glavnog poreskog duga na rate, ne izmiri tekuću obavezu ili ratu, nadležni organ odmah sprovodi postupak prinudne naplate, shodno propisu, koji uređuje poreski postupak i poresku administraciju.

Poreski obveznici, mogu da do 15. Januara 2015. godine, svoja dugovanja usaglase sa službom Odseka za utvrđivanje i naplatu lokalnih javnih prihoda u opštinskoj upravi Knjaževac.Izvor Knjaževačke vesti

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : POČELA „ČITAONICA IGRAONICA“

Na Dečjem odeljenju Narodne biblioteke „Njegoš“ počela je realizacija edukativno zabavnog programa ...