Home / Knjaževac / Knjaževac : Lepa Brena na 56. Festivalu kulture mladih Srbije (Foto & Video)

Knjaževac : Lepa Brena na 56. Festivalu kulture mladih Srbije (Foto & Video)

Folk zvezda Lepa Brena pevala je na 56. Festivalu kulture mladih Srbije u subotu, osmog jula na pozornici u Gurgusovačkoj kuli.

Dobra zabava i odlična atmosfera. Tako su ljubitelji folk muzike svih generacija ocenili koncert Lepe Brene na 56. Festivalu kulture mladih Srbije. Poslednji put Brena je u Knjaževcu pevala davno, još u vreme postojanja Fabrike obuće ”Leda”.

”Sećam se da smo tada posetili fabriku cipela u Knjaževcu. Direktor mi je poklonio cipele koje su pravili za italijansko tržište.”

Tri i po decenije estradnog rada i 30 godina od filma ”Hajde da se volimo”, obeležiće novim albumom i dokumentarnim filmom.

”Hteli smo novim generacijama da pokažemo koliko smo radili, koliko naporan rad može da donese rezultate. Radili smo dva koncerta dnevno, snimili pet filmova….”
Na koncert je stigla sa Stare planine.

”Zaista sam oduševljena. Ja sam neko ko ne podnosi vrućine. Planinski vazduh, hotel na Staroj planini, za nas koji bežimo od gužvi to je pravo mesto. Nadam se da ću doći sa svojom porodicom da se nadišem svežeg planinskog vazduha”.

Pevačica je svojim hitovima i rasplakala i naterala publiku na igranje, ali ih je u jednom trenutku i zabrinula.

Dok je izvodila svoje pesme, Lepa Brena je u viskom srebrnim štiklama pala na bini. Ubrzo su joj pomogli da ustane, a ona se samo nasmejala i nastavila nastup.Podsetimo, Lepa Brena je već imala peh na koncertu u Bugarskoj, kada je takođe izgubila ravnotežu.




[FAG id=49764]


x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...