Home / Timocka krajina / Knjaževac / Knjaževac : Javni konkurs za izbor direktora NB „Njegoš“

Knjaževac : Javni konkurs za izbor direktora NB „Njegoš“

Narodna biblioteka Njegoš Knjaževac konkurs

Upravni odbor Narodne biblioteke „Njegoš“ raspisao je javni konkurs za izbor direktora Narodne biblioteke „Njegoš“ Knjaževac.

Upravni odbor Narodne biblioteke „Njegoš“ raspisao je javni konkurs za izbor direktora Narodne biblioteke „Njegoš“ Knjaževac. Rok za dostavljanje pismeno obrazloženih prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu „Politika“. Dnevni list „Politika“ konkurs je objavio 12.03.2015. godine.

 Raspisuje se konkurs za izbor direktora Narodne biblioteke „Njegoš“ Knjaževac, na mandatni period od četiri godine. . Pravo učešća na konkursu imaju sva zainteresovana lica, koja pored opštih uslova propisanih zakonom, ispunjavaju i sledeće posebne uslove: – da imaju visoko obrazovanje, – da imaju najmanje tri godine radnog iskustva u oblasti kulture.   Uz prijavu, kandidati su dužni da dostave: diplomu o stečenom obrazovanju; izvod iz matične knjige rođenih, uverenje o državljanstvu Republike Srbije; potvrdu o radnom iskustvu; uverenje, ne starije od šest meseci, da se protiv kandidata ne vodi istraga i da protiv njega nije podignuta optužnica za krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti i predlog Programa rada i razvoja Biblioteke za period od četiri godine. . Prijave, kao i dokumentacija iz tačke 5. ove odluke dostavljaju se u originalu ili overenoj fotokopiji na adresu: Narodna biblioteka „Njegoš“, Branka Radičevića 1, 19350 Knjaževac.

 

Objavljeni konkurs možete pogledati u nastavku teksta

Preuzmite dokument :


izvor Knjaževačke vesti

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : POČELA „ČITAONICA IGRAONICA“

Na Dečjem odeljenju Narodne biblioteke „Njegoš“ počela je realizacija edukativno zabavnog programa ...