Home / Vesti iz Knjazevca / Doma kulture Knjaževac / Knjaževac : IV Balkansko prvenstvo u pauerliftingu

Knjaževac : IV Balkansko prvenstvo u pauerliftingu

Balkansko prvenstvo u pauerliftingu u Knjaževcu

U Knjaževcu će se od 21. do 22. marta ove godine održati  četvrto Balkansko prvenstvo u pauerliftingu i benč presu  “Raw i Eq“ za muškarce i žene.

Na ovom  takmičenju će učestvovati brojni klubovi i takmičari iz Srbije i regiona. Do sada je prijavljeno preko 100 takmičara i takmičarki.Takmičenje će se održati u velikoj sali Doma kulture u Knjaževcu.

Naime, 21. marta nastupiće takmičari u pauerliftingu sa opremom i takmičarke bez opreme a zatim svi ostali takmičari sa opremom i bez opreme u benč presu, dok će iduećg dana nastupiti takmičari u pauerliftingu bez opreme.Merenje takmičara će se obaviti ćod 8,00 do 10,00 časova pre podne i od 16,00 do 18,00 časova popodne dan pre nastupa.

Takmičenje počinje  u 10 časova, ulaz je slobodan. 

Glavni sudija i gost takmičenja biće Lee Marshal, predsednik GPC Federacije. Zanimljivo je istaći da će svetski i evropski rekordi biti priznati sa Balkanskog prvenstva u Knjaževcu.

Tehnički organizator: Pauerlifting klub „Knjaževac“ i Ujedinjeni srpski pauerlifting savez pod pokroviteljstvom GPC svetske federacije.

Organizator je svim  zainteresovanim gledaocima  omogućio  već tradicionalno praćenje takmičenja uživo putem interneta, a Knjaževčanima praćenje takmičenja putem kablovskog sistema u Knjaževcu

Više informacija možete naći na  linku organizatora http://u-spf.com

 Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : POČELA „ČITAONICA IGRAONICA“

Na Dečjem odeljenju Narodne biblioteke „Njegoš“ počela je realizacija edukativno zabavnog programa ...