Home / Timocka krajina / Knjaževac / Knjaževac : Gordana Janevska uskoro Expert Educator

Knjaževac : Gordana Janevska uskoro Expert EducatorGordana Janevska  iz Knjaževca se nalazi  među 20 nastavnika iz Srbije koji su pozvani da učestvuju u lokalnim aktivnostima programa „Partner u učenju“.

Lista odabranih Expert Educator-a, za učešće u globalnom programu, može da se nađe NA OVOJ VEZI ako želite da pogledate ko su polaznici Expert Educator programa za 2014 godinu.

Lista odabranih nastavnika za učešće u lokalnim aktivnostima programa „Partner u učenju“ nalazi se objavljena ma ovoj vezi. Stručno usavršavanje: Teaching with Technology: Kurikulum „Microsoft Teaching with Technology“ je dostupan na mreži, na portalu Partners in Learning Network.
Ovaj materijal za stručno usavršavanje Vam može pomoći da naučite da koristite tehnologiju u nastavi, i to korak dalje od korišćenja samih alata, sa dubljim razumevanjem kako se tehnologija integriše u nastavne aktivnosti i može da potpomogne učenje, da pomogne da učenici steknu veštine 21. veka i da im uštedi vreme u radu.

Teaching with Technology obuhvata aktivnosti samorpocene rupa u znanju nastavnika o ovoj temi, uz ukupno 36 časova nastavnog materijala za proučavanje, testova, i čitavog dijapazona aktivnosti učenja i tutorijala koji pomažu nastavnicima da svoje znanje o izvođenju časa uz tehnologije odmah primene u učionici, sa svojim učenicima. Kurikulum se mapira na kompetencije nastavnika po okviru UNESCO-a: „ICT Competency Framework for Teachers, u delu Technology Literacy“.Izvor Knjaževačke vestu

Leave a Reply

x

Check Also

Prezentacija rakija brenda “Gospodska“ (Foto & Video)

– U Domu kulture u Knjaževcu je krajem protekle nedelje Firma “Frutimo“ ...