Home / Timocka krajina / Knjaževac / Knjaževac : Produžen rok za konkurs Evropskog PROGRES-a za partnerske projekte opština i organizacija civilnog društva

Knjaževac : Produžen rok za konkurs Evropskog PROGRES-a za partnerske projekte opština i organizacija civilnog društva

eu progres

Zbog velikog interesovanja za aktuelni poziv za podršku projektima koji će biti realizovani u saradnji lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva a koji imaju za cilj osnaživanje ranjivih društvenih grupa u jugoistočnoj i jugozapadnoj Srbiji, Evropski PROGRES produžava rok za podnošenje predloga projekata do petka 14. novembra, do 16 časova.

Zbog velikog broja pitanja zainteresovanih organizacija, naglašavamo da je moguće partnerstvo organizacija civilnog društva sa nematičnim opštinama. Ovo znači da organizacije civilnog društva koje su registrovane u jednoj od 34 opštine koje su obuhvaćene programom Evropski PROGRES mogu ući u partnerstvo sa bilo kojom od ove 34 lokalne samouprave.

Detaljnije informacije o konkursu su dostupne na veb strani: http://www.euprogres.org/konkursi.php?oblast=pozivi.

U program Evropski PROGRES su uključene sledeće 34 lokalne samouprave – Novi Pazar, Ivanjica, Nova Varoš, Priboj, Prijepolje, Raška, Sjenica i Tutin na jugozapadu Srbije, kao i Prokuplje, Blace, Žitorađa, Kuršumlija, Leskovac, Bojnik, Vlasotince, Lebane, Medveđa, Crna Trava, Vranje, Bosilegrad, Bujanovac, Vladičin Han, Preševo, Surdulica, Trgovište, Brus, Aleksinac, Gadžin Han, Doljevac, Merošina, Svrljig, Babušnica, Bela Palanka i Knjaževac na jugoistoku zemlje.


Izvor Knjaževačke vesti

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : OBAVEŠTENjE O IZVOĐENjU GAĐANjA

Policijski službenici Policijske uprave u Zaječaru će izvoditi gađanje na strelištu Streljačkog ...