Home / Timocka krajina / Knjaževac / Kako je protekao nastup Katarine Milojković iz Knjaževca u emisiji Zvezde Granda (Foto & video)

Kako je protekao nastup Katarine Milojković iz Knjaževca u emisiji Zvezde Granda (Foto & video)

kaca

Katarina Milojkovic iz Knjaževačkog sela  Rgošte  nastupila je sinoć u emisiji Zvezde Granda ..

21.11 – Druga nastupa Katarina Milojković (22) peva pesmu „Ja te volim kao i pre“ Dare Bubamare. Zorica i Aca su odmah dali svoj glas, pridružio im se Bosanac, pa i ostali članovi žirija. Katarina je dobila šest glasova i prošla je dalje.

Katarina ekskluzivno  za ,,Knjaževačke vesti“ kaže da je  zadovoljna svojim nastupom, iako nije prošla u baražu.Na takmičenju je bilo mnogo dobrih kandidatkinja koje su zasluženo prošle dalje.

Glasovi žirija mi puno znače, jer su to moji muzički uzori i najveća imena našeg podnevlja kada je muzika u pitanju  napominje Katarina.

Nadam se da ću nastupati  ponovo u baražu kada bi trebalo da vrate 12 kandidata.Povratak bi trebao da se dogodi uskoro, a Katarina obećava da će sve svoje sugrađane na vreme obavestiti preko njenog omiljenog web portala ,,Knjaževačkih vesti“ kojeg usput svakognevno prati i rado čita tekstove o Knjaževcu.

U nastavku teksta pogledajte fotografije sa Katarininog nastupa i snimak celokupne emisije Zvezde Granda …“““““““’

kaca 2

Katarina pozira u Grandovoj garderobi

Žiriju je bilo veoma teško da u jakoj konkurenciji izabere pet najboljih, a dalje su prošle Jana Čolović, Marina Bogdanović, Suzana i Slađana Vasić, Azra Husarkić i Miljana Šešić

kaca 3

Na velelepnu scenu „Granda“ i male ekrane Prve iz emisije u emisiju stižu mlade muzičke nade s namerom da je osvoje i postanu nove „Zvezde Granda“.  Žiriju je bilo veoma teško da u jakoj konkurenciji izabere pet najboljih, a dalje su prošle: Jana Čolović, Marina Bogdanović, Suzana i Slađana Vasić (Barbike), Azra Husarkić i Miljana Šešić.  Ove devojke su oduševe dobro poznati žiri – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a samo pet prolazi dalje. I ove večeri je kada je žiri bio neodlučan i kada kandidat nije dobio svih „šest tastera“, o njihovoj sudbini odlučivao Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.  Podsetimo, prošle nedelje u drugi krug prošli su Valentina Bujila, Kristina Denić, Emina Tufo, Milica Stanišić i Svetlana Bogićević


Izvor Knjaževačke vesti -Kurir

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : OBAVEŠTENjE O IZVOĐENjU GAĐANjA

Policijski službenici Policijske uprave u Zaječaru će izvoditi gađanje na strelištu Streljačkog ...