Home / Politicka desavanja / Izbori 2016 / Izbori 2016 : Završna konvencije Ujedinjene seljačke stranke Knjaževac (Foto & VIdeo) –

Izbori 2016 : Završna konvencije Ujedinjene seljačke stranke Knjaževac (Foto & VIdeo) –

Završna konvencije Ujedinjene seljačke stranke

Sinoć su u Domu kulture u Knjaževcu , pred mnogobrojnim članovima i simpatizerima, predstavljeni kandidati za odbornike sa liste Ujedinjene seljačke stranke koja je u Knjaževcu pod rednim brojem 4, na lokalnim izborima.

Mi smo stranka dobrih domaćina, poljoprivrednika, seljaka i radnika. U našim redovima su nova lica na političkoj sceni Knjaževca i vreme je da Knjaževac dobije vlast kakvu zaslužuje, odgovornu i domaćinsku, poručeno je sa završne konvencije Ujedinjene seljačke stranke koja je sinoć održana u sali Doma kulture.

Predsednik stranke u Knjaževcu i prvi čovek na listi Igor Stevanović kaže da očekuje više nego povoljne izborne rezultate, ali i nova ulaganja u selo, poljoprivredu i povratak života na selu.

Potpredsednica OO USS Knjaževac Mirjana Božinović kaže da će Ujedinjena seljačka stranka u Knjaževcu ostvariti odličan rezultat, prvenstveno jer su ljudi iz knjaževačke opštine prepoznali dobru nameru i domaćinsku politiku koju vodi predsednik Milija Miletić. Ona je iskoristila priliku i sve prisutne pozvala da 24. aprila zaokruže broj 4.

Pristunima se obratio i predsednik stranke Milija Miletić inače kandidat za narodnog poslanika.

On kaže da Ujedinjena seljačka stranka sa dobrim ljudima i dobrim domaćinima sigurno pobeđuje na izborima u Knjaževcu.

Na kraju konvencije u kulturno-zabavnom delu veče je ulepšao estradni umetnik Dragoslav Mihajlović Kanarinac, a potom u holu Doma kulture priređeno je zabavno veče uz muziku uživo i posluženje svrljiškog specijaliteta belmuža.

U nastavku možete videti kako je izgledala  Završna konvencije Ujedinjene seljačke stranke (Foto & Video).

Izvor K.V i K.N

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : Časopis „Istok“, broj 10

Novi, jubilarni broj „Istoka“ je sa 220 strana do sada najobimniji. „Istok“ ...