Home / Politicka desavanja / Izbori 2016 / Izbori 2016 : SPS vrši promociju odbornika i poslanika 12. aprila u Knjaževcu –

Izbori 2016 : SPS vrši promociju odbornika i poslanika 12. aprila u Knjaževcu –

Sps

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije obaveštava sve članove simpatizere i zainteresovane građane da će se u utorak, 12.04.2016.god. sa početkom u 19 časova u velikoj sali Doma kulture održati centralna promocija kandidata za odbornike i kandidata za narodnog poslanika sa liste Ivica Dačić-Socijalistička partija Srbije-Jedinstvena Srbija.
Gost: Branko Ružić-potpredsednik Socijalističke partije Srbije.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju promociji., jer su odgovornost, znanje i solidarnost najviše nedostajali Knjaževcu u prethodnom periodu, a kandidati sa naše liste upravo to garantuju.

Dačić i marković posetili Negotin i Zaječar

Negotin — U okviru predizborne kampanje, predstavnici Koalicije SPS-JS Ivica Dačić, predsednik SPS i Dragan Marković Palma, predsednik JS posetili su Negotin i Zaječar.
Oni su poručili da istok Srbije poseduje jedno dodatno bogatstvo.

„To je zbir običaja, nasleđa, kultura i tradicija koje sa sobom nose mnoge nacionalne manjine koje na ovom prostoru zajedno žive, rade i školuju se“, poručili su Dačić i Marković, saopšteno je iz te koalicije.

Dodali su da se koalicija SPS-JS uvek zalagala za jednaka prava za sve i zato traje, trajaće jer je rok trajanja njenih ideja neograničen.

 
Leave a Reply

x

Check Also

Mihajlović na otvaranju deonice auto-puta od Pirota do Dimitrovgrada (Foto & Video)

Zamenik predsednika opštine Miroljub Mihajlović prisustvovao je  otvaranju deonica auto-puta od Pirota ...