Home / Knjaževac / Ivana Vidić iz Knjaževca ušla u drugi krug takmičenja Miss Adria

Ivana Vidić iz Knjaževca ušla u drugi krug takmičenja Miss Adria

Poznata knjaževačka manekenka i top model Ivana Vidić plasirala se u drugi krug prestižnog svetskog takmičenja Miss Adria.

Miss Adria je godišnji međunarodni izbor za mis koji obuhvata 7 evropskih zemalja: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Italija, Crna Gora, Mađarska, Slovenija i Srbiju.

Miss Adria je pokrenut 2016. godine i to je Međunarodni izbor za miss koji je nastao kao potreba stvaranja jedinstvenog takmičenja.Jedini žiri na ovom takmičenju su sami glasači. O pobjednici Miss Adria mogu odlučivati svi vlasnici mobilnih telefona iz sedam država. Pravo na učestvovanju imaju djevojke iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Italije i Madjarske. U svijetu je ovo prvi ovakav način odlučivanja.

Budući da je takmičenje došlo do završnog kruga, a Ivana se već izborila, zahvaljujući glasačima, za drugi krug, pozivaju se čitaoci i Knjaževčani da svojim glasom podrže Ivanu do finala.
Ivana može biti jedna od tri kandidatkinje iz Srbije koje idu na finalno takmičenje u Dubrovnik za Miss Adria, a osvajanjem titule Miss Adria dovodi sljedeće godine u Srbiju odnosno u svoj rodni grad Knjaževac.

Naša sugrađanka ovom prilikom promoviše Knjaževac, Srbiju i ceo region.Glasanje za finale počinje 26.aprila i traje do 1.maja 2017 godine.Dugme glasaj biće vidljivo na stranici profila.

Ivana se bavi  modelingom i to je nešto što je  ispunjuje i čini srećnom. Visoka je 173 cm i ima 22 godine.

“Kao osobu sebe bih opisala kao veselu, pozitivnu, harizmatičnu i ambicioznu. Bavim se manekenstvom od svoje 15-te godine, kada sam i potpisala svoj prvi ugovor za prestižnu srpsku modnu agenciju i tada je sve krenulo. Radila sam brojne revije kako naših, tako i stranih dizajnera, među kojima je i PRADA. Radeći kampanje za poznate brendove postala sam internacionalni model. 2013. godine učestvovala sam i na izboru za Miss Srbije gde sam postigla zavidan uspeh. Plasirala se u top 5 najljepših žena Srbije. Sa samo 6 godina napravila sam i svoje prve plesne korake koji su me kasnije doveli do brojnih medalja u svim vrstama plesa. Uspela sam i da oformim svoju plesnu grupu koja je postajala sve veća. Danas se bavim isključivo manekenstvom i nadam se da će me moji uspesi dovesti do svetskih modnih pisti jer pista je mesto gde se najljepše osjećam!”

U finalu će se moći glasati putem SMS poruka ili PayPal naloga. Preko PayPal naloga će moći da se glasa iz celog sveta a preko SMS poruka iz većine država.




 

Miss Adria Organizacija sa ponosom objavljuje da će domaćin finala Miss Adria 2017 biti hotel Rixos Libertas Dubrovnik.

http://www.missadria.com/contestants/IvanaVidic/

Više o izboru za MISS Adria  na sledećem linku www.missadria.com




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...