Home / Vesti iz Knjazevca / Doma kulture Knjaževac / Bioskop / FILMSKI HITOVI PRED KNJAŽEVAČKOM PUBLIKOM (VIDEO) –

FILMSKI HITOVI PRED KNJAŽEVAČKOM PUBLIKOM (VIDEO) –

3d

U bioskopu Doma kulture u Knjaževcu  naredne nedelje  biće prikazivani dugometražni filmovi u 3D produkciji.

U ponedeljak, 23. maja na repertoaru je film “Angry birds”. Film “Angry birds” prikazivaće se u dva termina, od 16 i 18 sati, dok će od 20 sati ljubitelji filma imati priliku da pogledaju „Kapetan Amerika-Gradjanski rat“.

Cena karte za sve projekcije iznosi 250,00 dinara, a mogu se kupiti na blagajni Doma kulture.

U animniranoj 3D komediji „Angry Birds Film“ konačno ćemo otkriti zbog čega su ptice toliko ljute. Radnja filma vodi nas na ostrvo nastanjeno isključivo srećnim pticama, ili barem većinom njih. U ovom raju Crveni ptica s problematičnim temperamentom, ludi Čaki nestabilni Bomba oduviek su bili autsajderi. Ali kada ostrvo posete misteriozne zelene svinje, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak da otkriju zbog čega su novopridošlice ugrozile baš njihovu teritoriju.
Uloge tumače Peter Dinklage, Kate McKinnon, Jason Sudeikis …
Sinhronizacija: Petar Strugar, Boris Milivojević, Tamara Dragičević, Slobodan Tešić, Anđelka Prpić, Bojan Perić, Stefan Bundalo, Isidora Minić, Nebojša Ljubišić, Yassenstain, Rambo Amadeus.

Marvelov „Kapetan Amerika – Građanski rat“ nastavlja tamo gde je film „Osvetnici – Era Altrona“ završio. Stiv Rodžers predvodi novi tim Osvetnika u nastojanjima da sačuvaju čovečanstvo.
Posle još jednog međunarodnog incidenta u koji su Osvetnici bili umešani i u kome je došlo do kolateralne štete, raste politički pritisak da se uspostavi sistem odgovornosti i upravljačko telo koje će odlučivati kada tim treba da bude angažovan. Novi „status quo“ deli Osvetnike dok pokušavaju da zaštite svet od novog opakog zlikovca.
Scenario: Christopher Markus, Stephen McFeely. Uloge u filmu tumače Tom Holland, Elizabeth Olsen, Scarlett Johansson, Chris Evans, Robert Downey Jr…

Apokalipsa, prvi i najjači mutant iz Marvelovog X-univerzuma postao je besmrtan i nepobediv. Nakon što se odmarao hiljadu godina, budi se razočaran svetom koji pronalazi. Regrutuje tim moćnih mutanata, uključujući i obeshrabrenog Magneta (Majkl Fasbender), kako bi očistili čovečanstvo i stvoriti novi svetski poredak kojim bi vladali. Sudbina Zemlje visi o koncu, Rejven (Dženifer Lorens) uz pomoć profesora X (Džejms Mekavoj) vodi ekipu mladih X-mena kako bi zaustavili svog najvećeg neprijatelja i spasili čovečanstvo od potpunog uništenja.
Scenario: Simon Kinberg, Bryan Singer. Uloge tumače Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Olivia Munn…

 
Leave a Reply

x

Check Also

Mihajlović na otvaranju deonice auto-puta od Pirota do Dimitrovgrada (Foto & Video)

Zamenik predsednika opštine Miroljub Mihajlović prisustvovao je  otvaranju deonica auto-puta od Pirota ...