Home / Timocka krajina / Knjaževac / Evropski PROGRES organizuje skup za građanke južnih opština

Evropski PROGRES organizuje skup za građanke južnih opština

„Vreme za uspešne žene“ – kako do bespovratnih sredstava za

Skup „Vreme za uspešne žene“, koji organizuje Evropski PROGRES, zakazan za petak 27. mart 2015. godine, biće mesto na kom će zainteresovane buduće preduzetnice moći da dobiju informacije o bespovratnim sredstvima za pokretanje biznisa.

 

Oovaj sastanak namenjen građankama opština Aleksinac, Babušnica, Bela Palanka, Doljevac, Gadžin Han, Knjaževac, Merošina i Svrljig.

Sve zainteresovane kandidatkinje dobiće informacije o samom procesu koji počinje prijavljivanjem za program obuke u okviru koje će steći osnovna znanja za pripremu biznis planova. Nakon toga, kandidatkinje će moći da dostave predloge projekata i konkurišu na javnom pozivu za dodelu bespovratnih sredstava.Na sesiji koja će se održati u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Nišu predstaviće se i Kancelarija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena, kao i žene preduzetnice koje su već započele sopstveni biznis upravo dobijanjem bespovratnih sredstava.
Informativna sesija o procesu dodele bespovratnih sredstava za pokretanje ženskog biznisa
pod nazivom „Vreme za uspešne žene“ u organizaciji Evropskog progresa biće održana u petak 27. marta 2015. godine u Nišu, u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju sa početkom u 11 časova.
Informativne sesije uvod su u niz aktivnosti koje će program Evropski PROGRES sprovesti od marta do jula, a nakon čega će biti izabrani najuspešniji projekti kojima će biti dodeljena bespovratna pomoć za najmanje 40 ideja u vlasništvu žena.
Dnevni red informativnih sesija po opštinama i gradovima je dostupan na veb stranici   programa: www.evropskiprogres.org


Leave a Reply

x

Check Also

Prezentacija rakija brenda “Gospodska“ (Foto & Video)

– U Domu kulture u Knjaževcu je krajem protekle nedelje Firma “Frutimo“ ...