Home / Najave / Drugi dobrotvorni maraton Šetam-trčim za Paviljon –

Drugi dobrotvorni maraton Šetam-trčim za Paviljon –

Drugi dobrotvorni maraton_Šetam-trčim za Paviljon

 Fondacija lskorak će u saradnji sa udruženjem građana „ZA česme“ i lokalnim organizacijama i institucijama organizovati drugu po redu dobrotvomu uličnu trku u Zaječaru, u nedelju. 29. 5. 2016. godine.
Organizovan pod sloganom „Šetam – trčimsa razlogom / Šetam – trčim za Paviljon’“, ovaj događaj će imati format ulične trkana 9.000 metara (za seniorke i seniore) i 2.000 metara (zajuniorke ijuniore od 7 do 12 godina). nakon koje će uslediti šetnja zadovoljstva, u kojoj će učestvovati građani koji takođe žele da daju svoj doprinos ovom događaju. Početak manifestacije je zakazan za 10 časova na Trgu oslobođenja. Ovakvi događaji se redovno održavaju širom sveta i predstavljaju način da se šira zajednica uključi u prikupljanje sredstava za rešavanje lokalnih problema. Ove godine. Zaječarci i Zaječarke će šetati i trčati za uređenje Paviljona na Kraljevici.

Namera organizatora je da animira lokalna preduzeća, preduzetnike i pojedince da doniraju sredstva koja će ući u fond za uređenje Paviljona.

Pozivamo Vas da date svoj doprinos ovoj manifestaciji tako što ćete u nedelju 29. maja 2016. godine biti sa nama na Trgu oslobođenja, bilo kao učenici ulične trke ili kao učesnici šetnje zadovoljstva.

Organizaciji događaja su se priključili Sportski savez grada Zaječara, Odred izviđača Dorđe Simeonović“ Zaječar. Crveni krst Zaječar i Atletski klub „Mladost“ iz Zaječara.

.
Leave a Reply

x

Check Also

Festival hrišćanske kulture u Zaječaru (Video)

Pod okriljem II Festivala hrišćanske kulture, Njegovo Preosveštenstvo Episkop timočki g. Ilarion ...