Home / Ekonomija / Druga licitacija za rasprodaju imovine RTV VG4 iz Knjazevca

Druga licitacija za rasprodaju imovine RTV VG4 iz Knjazevca

2. лицитација за распродају пописане радијске опреме РТВ “ВГ-4” Књажевац заказана је за четвртак 26.март 2009.г. у 8 часова и 30 минута у просторијама ове РТВ (некадашњи ЈИП), ул.цара Душана 29, Књажевац (зграда синдиката, преко пута Хотела и предузећа “Нота”, код градског парка – за неупућене).
Почетне цене су за 50% ниже него са прве лицитације, која је одржана 5.марта. Пописано је 19 артикала и сва роба је из 2007. године: 3 комјутера са ЛЦД монитором (2x PENTIUM 4 i PENTIUM 3), аудио-миксета (AIRMATE), студијски монитори (звучници)(TAPCO i BERHINGER), дигитални стерео тјунер (YAMAHA), двоструки ЦД/мp3 плејер (OMNI TRONIC), динамички микрофон са носачем (SHURE SM-7B), РДС кодер (TIMTEL), РЕК орман (STEINIGKE), ПАЧ поље (NEUTRIK), телефонски хибриди (TELCO), аудиодистрибуција DISAMP), регулатор напона (DAK), светлосна сигнализација (AXEL)… За техничке детаље особа за контакт је Бобан Аранђеловић, колега који је и сам учествовао у набавци већине опреме, сада пописане и дате на лицитацију. Контакт телефони: 019 738 100 и 064 05 333 95. Поздрав, Саша Тодоровић, новинар, тел: 064 23 29 487.

Прилагођена претрага

2 comments

  1. Саша Тодоровић

    Р А С П Р О Д А Т О !

    Већину пописане радијске опреме купио сам “газда” Горан Весић, али преко своје фирме из Ниша! С обзиром да ће му Агенција за приватизацију сигурно раскинути купопродајни уговор са РТВ “ВГ-4” (некадашњим ЈИП “Књажевац”), питам се где ће завршити та опрема…кад оде он, отиће и она…!?

    7. и 8. априла су заказане лицитације за радијски предајник, камере, столове, столице, компјутере…да ли ће и тада “Нишки ВГ-4” бити широкогруд, остаје да се види…

    Пара за плате и доприносе Г.В. нема…али, за лицитацију…ма, ту је џек!?
    Јадан је и ФК “Раднички” из Ниша са њим као председником…мало му је што ту функцију има и у ФК “Тимочанин” у мојој вароши…ма, типичан преварант!

    Ето, то су благодети “приватизације” ове “демократије”…

  2. Саша Тодоровић

    КРАЈ УТОПИЈЕ – РТВ “ВГ-4”!

    Дао сам, напокон, отказ у РТВ “ВГ-4″ Књажевац…и поносан сам на себе!Доста је понижавања!

    Много је лакше дати себе својој породици и драгим пријатељима, него “утопији” званој Горан Весић и његовој, назови, радио-телевизији! Време је да и он оде…а хоће, сигуран сам, ситан је он играч!

    “Рашономијада” је завршена! Барем што се мене тиче, јер, стрпљиво чекам другу лицитацију. За неких месец дана ћу доћи до свог новца, не би ли платио струју и све друге потрошачке обавезе.

    Трудим се да будем узоран грађанин и да испуњавам све своје обавезе, али, према коме…држава нам је, у 90% случајева “маћеха”, а не мајка…”апарат” је зао, а Србију волим!

    И на крају, порука за “душебрижнике”…нити ћу да “покупујем” опрему, нити да “преузмем” телевизију, а камоли пишем саопштења о “успесима” локалне самоуправе…ј..е ми се за то!
    Узећу само своје три бедне плате, за јун, јул и август, а онда ћу покренути и нову тужбу за период од септембра до марта ове године, па ћу и “зидове да ољуштим”, ако нема шта друго!

    “Г-дину” Горану Весићу желим све оно што се не жели пријатељима…и више од тога!

    С.Т. слободни новинар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...