Home / Timocka krajina / Knjaževac / Dan opštine Knjaževac: (Foto & Video)

Dan opštine Knjaževac: (Foto & Video)

DSC01202

-Svečanom akademijom u Domu kulture, na kojoj su uručena najviša opštinska priznanja (majske nagrade) , u Knjaževcu je danas obeležen Dan opštine. 

Najviša opštinska priznanaja . majske nagrade ove godine dobili su Javno komunalno preduzeće Standard, Osnovna škola Vuk Karadžić i Škola za osnovno muzičko obrazovanje “Predrag Milošević“.

Pohvalnice su primili GordanaTošić iz MZ Trgovište, Slavoljub Milanović u ime MZ Minićevo i Dalibor Stojanović u ime Fonda za razvoj poljoprivrede. U umetničkom programu, učestvovali su knjaževački hor Sveti Stefan kralj dečanski i gudači Svetog Đorđa.

Prisutnima se, najpre, obratio predsednik SO Knjaževac Dragan Mančić sledećim rečima.

“Istorija nas uči da nikada nismo bili ničiji podanici, neiskreni i podmitljivi. Siguran sam da nećemo svojim naslednicima ostaviti sliku mlakonja i neodlučnih ljudi. Knjaževac nikada nisu vukle ni lokomotive, ni prazna obećana. Knjaževac se uvek gradio zahvaljujući energičnim ljudima.“

O putu, koji je Knjaževac prešao u proteklih godinu dana, govorio je predsednik opštine Milan Đokić.

“Pre nekoliko godina mi smo najavili bitke našeg vremena – bitke protiv neasfaltiranih ulica, neuređenih škola, zapuštenih njiva. Knjaževac je svoje slatke pobede počeo da ostvaruje, jednu za drugom.“

Najviša opštinska priznanaja . majske nagrade ove godine dobili su Javno komunalno preduzeće Standard, Osnovna škola Vuk Karadžić i Škola za osnovno muzičko obrazovanje “Predrag Milošević“.

“Ovakve nagrade u ovim teškim vremenima, kada je kvalitet svakodnevno na ispitu, važne su za nas. Broj uručenih nagrada i oblasti za koje su dodeljene, govore o tome da se u našoj “Maloj Veneciji vredno radi“, kazala je u ime nagrađenih direktorka OŠ “Vuk Karadžić“ Dragana Ljubisavljević.

U nastavku teksta možete videte deo snimka -Svečane akademije sa pratećim fotografijama.


Leave a Reply

x

Check Also

Delimo planetu sa Brazilom

Omladinski klub „InterCOOLt“ iz Knjaževca organizuje mini festival   “Delimo planetu sa Brazilom“. ...