Home / Knjaževac / 39. sednica Opštinskog veća (Video)

39. sednica Opštinskog veća (Video)

Danas je u sali Opštinkog veća održana 39. sednica Opštinskog veća.

Na dnevnom redu bilo je 20 tačaka, među kojima i srednjoročni i dugoročni planovi poslovne strategije Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju, kao i odluke koje će omogućiti izgradnju azila za pse i proširenje puta ka Babinom zubu.

Većnici su se bavili i zahtevima građana, vezanim za naknadu troškova prevoza dece, ili za dodelu pomoći u građevinskom materijalu.

”Na današnjoj sednici Opštinskog veća imali smo veoma opširan dnevni red sa preko 20 tačaka. Neke od najznačajnijih tačaka su usvajanje srednjoročnog i dugoročnog plana poslovne strategije Preduzeća za razvoj urbanizam i izgradnju. Takođe smo danas domeli odluku o preparcelaciji katastarskih parcela u Minićevu, koje će služiti u službi igradnje azila. Time ćemo reštiti dugoročni problem koji smo imali oko psa lutalica. Takođe veoma značajna tačka dnevnog reda je i preparcelacija parcela koje će biti eskproprisane u Crnom vrhu i time ćemo rešiti viđedecenijskih problem suženja puta u Mezdreji i na taj način obezbediti normalno kretanje i funkcionisanje vozila ka Babinom zubu,” kazao je nakon sednice Miroljub Mihajlović, zamenik predsednika opštine.

 










x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...