Home / Timocka krajina / Majdanpek / U Majdamnpeku Ubijen narkodiler

U Majdamnpeku Ubijen narkodiler

Ubijen narkodiler

Milan P. ubio je juče u sobi samačkog hotela Žarka Radosavljevića. U sukobu narkomana teško povređen Ivan Novaković

MAJDANPEK – Žarko Radosavljević (24) iz Majdanpeka ubijen je juče ujutro u tom gradu, a njegovo telo pronađeno je ispred samačkog hotela „Golden in“. U obračunu je teško povređen Ivan Novaković (26), koji je uboden nožem u grudi, kao i Milan P. (42), koji je zadobio ubodne rane po telu. Policija u Majdanpeku odredila je pritvor Milanu P. (42) iz tog grada zbog sumnje da je juče ujutro nakon svađe ubio Radosavljevića i ranio Novakovića.

Kako smo saznali od izvora bliskih istrazi, Radosavljević je ubijen nožem juče ujutro oko pet sati u obračunu zbog neraščišćenih računa oko droge, u kome su, osim njega, učestvovali Novaković i Milan P. Sagovornik našeg lista iz policije kaže da je Radosavljević bio narkodiler i narkoman, kao i dvojica drugih aktera sukoba.

– Radosavljević je uboden nožem u stomak u sobi samačkog hotela, posle čega je izleteo iz zgrade i pao na pločnik, gde je preminuo. Zasad nije poznato ko ga je usmrtio. Po gradu se priča da su Radosavljević i Novaković juče ujutro upali u sobu Milana P. kako bi se sa njim obračunali, ali ih je on izbo, najverovatnije nožem. Ranjeni Radosavljević došao je do izlaza iz hotela i tu pao. Ne znamo ko je Novakovića ranio u grudi. Milan P. je posle sukoba pobegao u jednu hotelsku sobu, gde se zaključao, ali je zbog tragova krvi ubrzo otkriven. On je lakše povređen i ima ubodne rane po glavi – kaže izvor našeg lista.

Sa teškim povredama Ivan Novaković je prevezen u Medicinski centar u Majdanpeku na odeljenje hirurgije, ali je odbio da policiji kaže bilo šta o krvavom događaju. Na odeljenju hirurgije bolnice u Majdanpeku smešten je i treći učesnik u sukobu, zbog čega ovaj medicinski centar obezbeđuje policija. Krvavi obračun odigrao se u samačkom hotelu, koji je vlasništvo Rudnika bakra iz Majdanpeka, kojem stanari plaćali kiriju.
Kako saznajemo, jedan od aktera sukoba je lečeni narkoman, a napad je pripreman duže vremena. Inače, pre nekoliko godina ispred zgrade policije u Majdanpeku ubijen je Radosavljevićev rođeni brat.
Višečasovni uviđaj juče su vršili istražni sudija Okružnog suda u Negotinu Bratislav Milosavljević i tužilac Radoslav Nedeljković, a u pomoć im je pritekla i ekipa MUP iz Beograda.

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : Predsednik Ivković na okruglom stolu o porodičnom nasilju –

Predsednik Skupštine opštine Knjaževac mr Miodrag Ivković prisustvovao je  danas okruglom stolu ...