Home / Tragedije / Iskasapio trudnu suprugu!

Iskasapio trudnu suprugu!

Senad Radžić (20) iz Knjaževca ubio je vanbračnu suprugu Jovanu Denić (17), koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće. Senad izbo Jovanu više od dvadeset puta jer je nameravala da ga ostavi

Jelena Denčić
Žrtva monstruma... Jelena Denčić raskinula vezu sa Senadom Redžićem



Senad Redžić (20) ubio je u knjaževačkom Centru za socijalni rad nevenčanu suprugu Jovanu Denčić (17) iz Pirota, koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće! Pomahnitali Senad je trudnu suprugu, s kojom je imao dvogodišnju ćerku, izbo nožem više od dvadeset puta!

Ubica Senad Redžić

U pirotskom selu Krupac u rodnoj kući Jovane Denčić nisu iznenađeni zločinom jer je Senad ranije tukao i zlostavljao Jovanu i pretio joj da će je ubiti ako ga ostavi. Jovanina rodbina ističe da je ona poslednji put u selu bila pre dve nedelje i da su joj leđa tada bila sva modra od batina! Prema rečima strine Zorice Denčić, Jovana se često žalila da je Senad tuče i zlostavlja.

– Dolazila je i kroz suze mi pričala i ponavljala da će je Senad ubiti. Bila je u četvrtom mesecu trudnoće, a već je imala jednu ćerku. Kad je poslednji put dolazila, bila je sva prljava i izubijana. Rekla mi je: „Strino, ne pitaj me ništa, velika je muka.” Bilo je to pre dve nedelje – kaže strina Zorica.

Ona ističe da su svi preklinjali Jovanu da se više ne vraća u Knjaževac, ali da su u Krupac došli Senadovi rođaci i odveli je.

Zorica Denić, Jovanina baka
Pričala mi je da joj je pretio da će je zaklati. Preklinjala sam je da se ne vraća, ali su došli njegovi rođaci i ubedili je da se vrati… Zorica Denić,  Jovanina baka

– Pričala mi je da joj je zlikovac pretio da će je zaklati. Preklinjala sam je da se ne vraća, ali su došli njegovi rođaci i ubedili je da se vrati, obećavajući da joj neće dlaka s glave faliti… Imala je tešku sudbinu. Otac joj je umro pre četiri godine. Ovde je živela s maćehom Fatimom, koja ju je poštovala. Njena prava majka Jadranka odvela ju je u Knjaževac. Rekla je da je vodi samo na letnji raspust, ali tamo je ostala i udala se za Senada. Preklinjali smo je da se vrati, ali ona je sa njim imala dete i nije joj bilo lako – priča Zorica Denčić.

Jovanina baka Radmila Denčić, inače srčani bolesnik, jedva može da govori od bola.

– Dve duše je odneo. Poslednji put kad je došla pokazala mi je leđa, koja su joj bila sva plava od modrica i batina. Srce mi se cepa… Bila je mnogo fina i lepo vaspitana, pametna, celo selo ju je volelo, ali, eto, kakva ju je sudbina stigla – s mukom izgovara baka Radmila.

Jovanina maćeha Fatima Denčić kaže da se za Jovaninog oca udala kada je ona išla u drugi razred.

Fatima Denčić, Jovanina maćeha
Senad ju je stalno tukao, tri puta je bežala od njega … Fatima Denčić,  Jovanina maćeha

– Kad joj je otac umro, njena majka je došla i odvela je u Knjaževac. Rekla je da je vodi da vidi svog brata, ali smo kasnije čuli da ona živi sa Senadom, a onda su dobili i ćerku. Jovana je bežala od njega tri puta ovde, ali je on dolazio, pretio joj da će je zapaliti, da će joj ubiti brata, i ona se vraćala. Kada joj je pomenuo brata, ona mi je rekla da će se vratiti i da je bolje da ubije nju nego njega. To je bilo poslednji put kad sam je videla – kaže maćeha Fatima.

Ona ističe da bi Jovana trebalo da bude sahranjena u Krupcu.

– Bila je lepa kao anđeo. Pokušala je preko Centra za socijalni rad da preuzme starateljstvo nad ćerkom i vrati se ovde, ali eto šta se desilo. Htela bih da Jovanu ovde sahrane, među svojima. Ovde joj se sva rodbina, a tamo ona nema prijatelja – kroz suze kaže maćeha Fatima.

A. ĆIRIĆ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Humani Knjaževčani : Odrekli se dela plate da bi Luka (8) mogao na lečenje

Zaposleni u fabrici “Falc east” Knjaževac  u novoj 2017 godini odrekli su ...