Home / Bezbednost / Bahati vozač državnog „audija” prešao preko tela stradalog u sudaru!

Bahati vozač državnog „audija” prešao preko tela stradalog u sudaru!

1104-200.jpg

Goran J., vozač državnog „audija”, izazvao je težak incident prilikom uviđaja saobraćajne nesreće na putu Bor – Zaječar!

Goran je u punoj brzini pregazio telo stradalog Pere Đ. (21), koji je poginuo u sudaru „renoa” i kamiona. Bahati vozač koji umalo nije udario istražnog sudiju, tužioca i policajce pozvao se na imunitet ženske osobe koju je vozio! Incident se dogodio u ponedeljak pre podne na putu Bor – Zaječar.

Policija je radila uviđaj saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Pero Đ. „Audi” registarskih oznaka BG 585-599, vlasništvo Uprave za zajedničke poslove republičkih organa, kojim je upravljao Goran J., pretekao je kolonu automobila koji su čekali završetak uviđaja. Bahati vozač, koji se nije obazirao na upozorenje saobraćajca da zaustavi vozilo, porušio je markice uviđaja postavljenih na putu i prešao preko tela nastradalog mladića! Malo je falilo da pregazi istražnog sudiju, tužioca i policajce koji su se rukama oslonili na haubu i tako ga primorali da zaustavi automobil. – „Audi” smo jedva zaustavili, nismo ga ni primetili kada nam je prišao s leđa! Vozač se svađao sa policijom i drsko nam se obratio rečima da ga štiti imunitet! Kada je video da to ne prolazi kod policije, pozvao se na imunitet ženske osobe koja je sedela na suvozačevom mestu. Uvidom u njenu legitimaciju, videli smo da na njoj piše Skupština Srbije, ali da se nije radilo o poslaniku ili nekom visokom zvaničniku. I da je vozio nekog zvaničnika, vozač nije smeo da naruši mesto uviđaja, čime je načinio krivično delo. Da nismo imali težak uviđaj, naložila bih njegovo hapšenje – rekla je Jasminka Stefanović, istražni sudija Osnovnog suda u Boru. Kako saznajemo, žena u kolima se nije pozivala na imunitet. Policija je na zahtev istražnog sudije protiv Gorana J. podnela krivičnu prijavu, nakon čega je on nastavio put ka Beogradu. U Skupštini opštine Zaječar rekli su da u toku dana niko nije dolazio u posetu ovoj ustanovi, i da pretpostavljaju da je u pitanju bila stranačka poseta.

(S. T.) “Press”


One comment

  1. Kakav majmun misli da ako vozi poslanike moze da izvodi gluposti. Takvi nam i prave nesrece na putevima. Decko nastradao a on ga jos i pregazio. Debilizam je poceo da vlada u Srbiji, a majmuni su svuda oko nas narucito u SKUPSTINI….

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac: Uhvaćeni sa 20 grama marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu uhapsili su D. P. (34) iz ...