Home / Bezbednost / Nastavniku izgorelo lice od kiseline – prilikom svađe sa bivšom ljubavnicom

Nastavniku izgorelo lice od kiseline – prilikom svađe sa bivšom ljubavnicom


kiselina-v.jpgMilanu M. (48), nastavniku u jednoj borskoj školi, izgorelo je lice od sone kiseline prilikom svađe sa bivšom ljubavnicom B. C. (40)! On je zbrinut na očnom odeljenju Zdravstvenog centra u Boru, nakon čega je, zbog ozbiljnosti povreda, hitno upućen u beogradski Institut za očne bolesti KCS. Milan M., inače bivši policajac, javnosti je poznat još od pre četiri godine, kada je takođe prilikom svađe tadašnjoj ljubavnici B. C skalpelom naneo teške telesne povrede, posle čega je uslovno osuđen na dve godine zatvora. Nesrećnu ženu tada su sigurne smrti spasle komšije, koje su čule njeno izbezumljeno zapomaganje.
– Dok mu je trajala uslovna kazna, nije me dirao – ispričala je juče B. C.

– Pre nekoliko meseci, ponovo je počeo da me zove, preti i prati. Nekoliko puta su mi na automobilu polomljeni prozori i izbušene gume, a vrhunac zastrašivanja desio se kada sam jednog jutra, kada sam izašla iz kuće i krenula na posao, u dvorištu zatekla krst koji je bio zaboden u zemlju – dodaje ona. Po rečima ove žene, inače majke dva deteta, preksinoć je, nakon izlaska sa posla, videla Milana M. kako ide za njom.

– Stigla sam do kuće, a on je, iznenada, iz mraka nasrnuo na mene – u šoku je ova žena. „Pošao je rukom prema meni, a ja sam ga, mahinalno, udarila po njoj. Čula sam da je vrisnuo, nakon čega je, držeći se za lice, pobegao niz ulicu“. B. C. je, kaže, tek tada primetila da joj jakna „gori“. Takođe, ova žena je zadobila i lakše povrede na rukama i licu. – Pre četiri godine, takođe u januaru, Milan M. je došao u moj stan. Tada sam mu kazala da, nakon sedmogodišnje veze, više ne želim da budem s njim. Sećam se, kao da je juče bilo, da je Milan krenuo da izađe, ali se onda naglo okrenuo i udario me pesnicom u lice. Od siline udarca sam pala, a on je izvadio skalpel i počeo da me seče svuda po telu – priseća se B. C.

S. Božinović “Alo”

One comment

  1. Predrag Pedja Ivkovic

    Da, da…. cuvena romansa….

Leave a Reply

x

Check Also

Samo u jednom danu krajem prošle nedelje 20-ak požara na teritoriji Zaječarskog okruga (VIDEO)

Iako je paljenje vatre na otvorenom zakonom zabranjeno, a uz to su ...