Home / Timocka krajina / Knjaževac / USPEH DEVOJAKA I JUNIORA POWERLIFTINFTING KLUBA “KNJAŽEVAC“

USPEH DEVOJAKA I JUNIORA POWERLIFTINFTING KLUBA “KNJAŽEVAC“

power-1.jpg

Na državnom kupu – Memorijal Jovice Pauljičića u bodibildingu, bodiklasiku, fitnesu i bodifitnesu održanom u Boru 04.10.2009 godne, ekipa Powerlifting kluba “Knjaževac” postigla je nove uspehe, iako nije nastupila prva garniture takmičara, iz koje je jedino Marija Vukić (20)*na slici desno* i koja je u kategoriji bodifitnes osvojila srebrnu medalju – 2. mesto.


power-4.jpg

U kategoriji juniora u bodibildingu, Božović Nemanja (90 god.)*treći s leva* osvojio je bronzanu medalju – 3. mesto, dok je Marijanović Milan (89 god.)*prvi s leva* bio četvrti.

power-2.jpg

dalibor-ilijic-9.jpgTim povodom, trener najuspešnijeg kluba u ovom sportu, evropski rekorder u powerliftingu u kategoriji do 82,5 kg, Dalibor Ilijić, kaže:

“Ovo je mlada ekipa, koja uz, već proverene takmičare odrasta i izrasta u šampione, marljivo radeći i trenirajući. Činimo sve da održimo rejting prvog u Srbiji, koji Powerlifting klub “Knjaževac”, trenutno zauzima. Uskoro će ljubitelji powerliftinga iz Knjaževca biti u prilici da posmatraju sve zvezde ovog sporta na državnom takmičenju, koje će organizovati naš klub”.

Leave a Reply

x

Check Also

Javna akcija CKR : Dečja prava u priči i praksi ( Foto & Video)

Povodom realizacije projekta „Dečija prava u priči i praksi“ Centar za kreativni ...