Home / Knjaževac / Dosadašnji trener Timočanina Dragan Ilić podneo ostavku i napustio klub

Dosadašnji trener Timočanina Dragan Ilić podneo ostavku i napustio klub

 

 

Posle utakmice sa ekipom Budućnosti, dosadašnji trener Timočanina Dragan Ilić napustio je Knjaževac; u klubu kažu da su u pitanju lični razlozi koji nemaju veze sa rezultatima u prvenstvu ili atmosferom u ekipi.

Posle nedeljne utakmice na gradskom stadionu u Knjaževcu, u kojoj su Timočanin i Budućnost igrali nerešeno 2:2, umesto rezultata derbija, glavna vest je da je trener Dragan Ilić podneo ostavku i napustio Knjaževac.

Uz zvaničnu potvrdu da Ilić više nije šef stručnog štaba, u klubu kažu da je do prekida saradnje došlo iz ličnih razloga, odnosno da na odluku dosadašnjeg trenera da ode nisu uticali ni rezultati ekipe u prvih šest kola šampionata, ni atmosfera među igračima. Nezvanično, kao razlog odlaska pominje se trenerska profi licenca, a uprava već radi na rešenju novonastalog problema i dok ne bude angažovan novi trener, ekipu će narednog vikenda, na gostovanju u Resavici, voditi pomoćni trener Nikola Veljković.

Što se nedeljnog derbija tiče, Timočanin je bio na pragu pobede. Golovima Medića i Ristića imao je prednost od 2:0 na dvadeseta minuta pre kraja utakmice, ali su gosti iz Popovca uspeli najpre da smanje vostvo domaćina, a zatim i izjednače bukvalno u 90. minutu, tako da su potpuno zasluženo osvojili bod na gradskom stadionu u Knjaževcu.

Posle šest odigranih utakmica Timočanin ima osam osvojenih bodova i trenutno na tabeli zauzima 12. mesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...