Home / Bezbednost / Skupštinska švaleracija? Državnim „audijem“ na ljubavne izlete po Srbiji

Skupštinska švaleracija? Državnim „audijem“ na ljubavne izlete po Srbiji

sekretarica-v.jpg

Branislava Parezanović, sekretarica predsednice parlamenta Slavice Đukić-Dejanović, i skupštinski vozač Goran Jović navodno su u ljubavnoj vezi, a njihova diskrecija žestoko je ugrožena tek posle incidenta u ponedeljak, u kojem su uhvaćeni na putu Zaječar-Bor, i to u službenom „audiju“ Uprave za zajedničke poslove republičkih organa. Automobil je zaustavljen zbog Jovićevog bahatog ponašanja i ugrožavanja mesta uviđaja teške saobraćajne nesreće kod Gamzigradske banje. Službeno je zabeleženo i da je Branislava Parezanović sedela na mestu suvozača, a kako nam je potvrđeno u kabinetu predsednice Skupštine, ona je išla u Zaječar zbog privatnih obaveza na Fakultetu za menadžment u tom gradu. Prema saznanjima „Alo!“,

Slavičina sekretarica i oženjeni Jović navodno su već nekoliko meseci u ljubavnom „klinču“, a u skupštinskim kuloarima odranije se zna da su imali i sasvim privatne šeme, za koje su koristili državni automobil namenjen skupštinskim potrebama. Zanimljivo je da je poslanik DSS-a Milan Dimitrijević još u maju prošle godine javno upozoravao predsednicu parlamenta na ovakve zloupotrebe njene sekretarice. – Viđao sam skupštinske automobile subotom i nedeljom parkirane kod vidikovačke pijace, a sekretaricu predsednice parlamenta video sam na prednjem sedištu službenog „audija“ u ulici Kneza Višeslava. To me je isprovociralo da je sa govornice direktno pitam šta radi njena sekretarica u skupštinskom automobilu. Ne znam ko je bio vozač, ali znam da odgovor nisam dobio. Poslali su mi vladinu uredbu o korišćenju službenih vozila – ispričao nam je Dimitrijević. Umesto da objasni zašto je ignorisala bahato ponašanje svojih bliskih saradnika, Slavica Đukić-Dejanović juče se javnosti obratila pisanom izjavom u kojoj je obznanila da je, dan posle vozača Jovića, disciplinski postupak pokrenut i protiv njene sekretarice. – Po dolasku u Beograd, razgovarala sam sa svojom sekretaricom Branislavom Parezanović i shvatila da ima osnova za pokretanje disciplinskog postupka protiv nje jer je koristila službeno vozilo u privatne svrhe. Sekretar Narodne skupštine će obaviti dalju proceduru – navela je Slavica Đukić-Dejanović. Zbog neprimerenog ponašanja za volanom i putovanja bez putnog naloga, Uprava za zajedničke poslove republičkih organa prekjuče je suspendovala Jovića i protiv njega pokrenula disciplinski postupak.

Sve informacije drže Parezanovići

Slučajno ili ne, informacije o najnovijoj aferi sekretarice Parezanović kontrolišu još dve službenice s istim prezimenom! Savetnica za odnose sa medijima predsednice parlamenta je Jelena Parezanović, a Vera Parezanović je ovlašćena da se ovim povodom oglašava iz Uprave za zajedničke poslove republičkih organa. Kako smo saznali, one nisu u srodstvu.

Ekipa ALO!

2 comments

  1. Valentina Šekarić

    Ovo je stvarno velika sramota za sve nas! Dočekali smo da se raznorazne sekretarice i kvalifikovani vozači pozivaju na imunitet i gaze sve ostale oko sebe. Pitam se šta je sledeće što će nam doneti „demokratija“?
    pre oko sat vremena ·

  2. Srbijo, majko, plači!!!

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : POČELA „ČITAONICA IGRAONICA“

Na Dečjem odeljenju Narodne biblioteke „Njegoš“ počela je realizacija edukativno zabavnog programa ...