Home / Knjaževac / Zajedno za razvoj Stare planine – Opština Knjaževac i SP Resort

Zajedno za razvoj Stare planine – Opština Knjaževac i SP Resort

U Hotelu ”Stara planina” na Jabučkom ravništu održana konferencija za novinare, posvećena razvooju sportskog turizma na ”krovu Srbije”.
Sa prisutnim novinarima razgovarali su Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac i Goran Karadžić, direktor „SP Resort“ d.o.o.

Stara planina će biti centar za pripreme sportista, kazao je Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac, ustupajaći državnom preduzeću SP risort projektno – tehničku dokumentaciju za izgradnju nove sportske hale, istovetan onoj koja je pre nekoliko meseci predstavljena u Knjaževcu. Razvoj turizma na krovu Srbije pravazilazi mogućnosti jedne lokalne samouprave i jednog javnog preduzeća. To je posao za sve nas zajedno, kazao je Đokić.

Sportska hala je nešto što nam je nedostajalo i ona će biti mesto koje će na Staru planinu dovesti vrhunske sportiste, ne samo skijaše, već i najveće klubove i reprezentativce Srbije, ističe Gorana Karadžić, direktor Risorta.





Prema projektu, izgradnja sportske hale koštaće tri miliona evra, a na pronalaženju investitora opština Knjaževac i Stara planina risort radiće zajedno, obećala su dvojica bivših sportista – Milan Đokić i Goran Karadžić.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...