Home / Knjaževac / Velika akcija Porodičnog centra u Knjaževcu – Darujmo porodilište !

Velika akcija Porodičnog centra u Knjaževcu – Darujmo porodilište !

Udruženje Porodični centar iz Knjaževca pokrenulo je akciju “Darujmo porodilište”, tokom koje se, u saradnji sa knjaževačkim  Zdravstvenim centrom, prikupljaju benkice, tetra i švedske pelene i bebi posteljine koje će biti donirane knjaževačkom porodilištu.

”Verujemo da mnoge porodice imaju ponešto od ovih stvari, a nadamo se da imaju i volju da ono što im ne treba, a očuvano je, čisto i nepocepano, doniraju porodilištu, kako bi novopridošle bebe imale udobniji i prijatniji povoj u svojim prvim danima”, navodi u svom obaveštenju Porodični centar.

Akcija će trajati do 26. decembra, kada će prikupljene stvari biti sortirane i do kraja godine predate porodillištu.



Dom kulture Knjaževac, Predškolska ustanova “Bajka”, CREATIVE S Hair Design Studio, Zavičajni muzej Knjaževac i Lilly Beauty su partneri u akciji i u njihovim prostorijama mogu se  ostaviti stvari koje građani žele da doniraju.

U Domu kulture, na portirnici, od 14.00 do 19.00 časova, u vrtićima, kada se dovode deca, ili odlazi po njih, u Zavičajnom muzeju, radnim danom od 8.00 do 15.30, u Creative S i Lilly Beauty salonima, u toku njihovog radnog vremena. Može se i poslati poruka Porodičnom centru na office@porodicni-centar.rs, kako bi se dogovorili oko preuzimanja

”Pozivamo vas da budete Deda Mraz nekim budućim bebama! Pridužite se akciji, pitajte nas bilo šta ukoliko imate nedoumice, ili postanite naši partneri tako što ćete otvoriti svoje prostorije za prikupljanje ili donirati,” poručuju iz Porodičnog centra.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...