Home / 2021 / Vanredno kolo – Timočanin Budućnost 1:1 (Foto & Video)

Vanredno kolo – Timočanin Budućnost 1:1 (Foto & Video)

U sredu su u vanrednom kolu odigrane zaostale utakmice Srpske lige Istok.

U odlozenoj utakmici prvog prolecnog kola neresen ishod. Strelac za nasu ekipu bio je Vladimir Stojadinovic iz penala.

Domaći Timočanin sastao se sa ekipom Budućnosti iz Popovca.U krajne neizvesnoj utakmici punoj šansi obe ekipe pružile  su odličnu igru te je krajni rezultat bio 1.1.

Za igrača utakmice proglašen je Marko Videnović iz Timočanina-

Obe ekipe su u utakmicu ušle sa međusobnom dozom respekta. Tek u 18 minutu viđena je prva prilika za pogodak kada je šut Baltića u prvi ugao odbranio Stefanović.

Minut kasnije odlično izveden napad gostiju. Miletić je prošao po desnoj strani centrirao na drugu stativu a Milošević iz neposredne blizine šutira pored stative.



Moglo je u 27 minutu loše ispucavanje golmana Stefanovića da bude kobno po Popovčane ali je lopta koja je pritom pogodila Stojadinovića zamalo otišla pored gola.

Drugo poluvreme je počelo burno. Već u 48 minutu sudija Marek je dosudio penal za Timočanin zbog igranja rukom nekog od odbrambenih igrača Budućnosti. Siguran realizator najstrože kazne bio je iskusni Stojadinović.

U 55 minutu prodor Miloševića, pas do Baće Nikolića nakon čega je usledio šut ali je Stefanović bio siguran.

U 58 minutu sjajan napad gostujuće ekipe. Nikolić beži po levoj strane šalje centaršut na drugu stativu Branković glavom šutira ali odličnom intervencijom Nakić spasava svoju mrežu.

U 65 minutu novi penal. Ovog puta sudija Marek igru rukom Zlatkovića okvalifikovao je penalom za gostujuću ekipu. Siguran izvođač bio je Stojković i tako poravnao rezultat.

Do kraja viđena je šansa Zlatkovića ali i dobra intervencija Stefanovića.

U samom finišu umalo incident većih razmera. Kod klupe gostiju došlo je do čarke trenera gostiju i jednog igrača Timočanina nakon čega je došlo do velike gužve u kojoj su učestvovali gotovo svi. Sudija Marek je brzo intervenisao nakon čega je utakmica dobila normalan završetak.

 

Knjaževac, Stadion: Gradski  SUDIJA: Marek Dušan (Leskovac ) 7, Strelac: Stojadinović u 48 min.iz penala za Timočanin, Stojković u 65 min. iz penala za Budućnost Žuti kartoni: Videnović, Stojanović i Zlatković (Timočanin), Nikolić i Milošević (Budućnost) Crveni kartoni: Veljković,trener i Simić, predstavnik (Timočanin) i Stanković, trener (Budućnost) svi u 87 minutu.

 

TIMOČANIN: Nakić 7,5Milošević 7 (od 68 min. Petrović -, od 78 min. St. Ranđelović -)), Baltić 7,5 Kojić 7,5  Stojanović 7,5Slavković 7,5 Anđelković – (od 12 min. Milojković 7,5), Nikolić 7,5 Videnović 7,5 Stojadinović 7,5 Zlatković 7,5

BUDUĆNOST: Stefanović 7, Milošević 7,5 (od 87 min. Stojanović -),  Cvetković 7,5 Ranđelović 7, Đorđević 6,5 (od 46 min. Mijatović 6,5),  Krstić 7, Stojković 7, Nikolić 7,5 od 85 Dimitrijević -), Branković 7 Živić 6,5 (od 46 min. Topalović), Miletić 7.

 

Timočanin trenutno zauzima 6.mesto na tabeli, a naredna utakmica u okviru 24 kola odigrava se u nedelju 28.marta u 15 časova na gradsko stadionu u Knjaževcu gde će Timočanin dočekati Dunav iz Prahova.

U nastavku teksta možete vdeti kompletan snimak utakmice :

 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...