Home / 2021 / U Knjaževcu i selima Počinje Vakcinacija bez prijavljivanja !!!

U Knjaževcu i selima Počinje Vakcinacija bez prijavljivanja !!!

Korona

U Knjaževcu  od danas 6. aprila 2021. godine, počinje imunizacija vakcinom “Sinofarm” kineske proizvodnje, bez potrebe prethodnog prijavljivanja, na punktovima u Domu kulture i selima knjaževačke opštine.

Na punktu u Domu kulture od 8 do 20 časova radiće dve ekipe, jedna za građane koji su zakazali i dobili termin vakcinacije, dok će druga ekipa zdravstvenih radnika obavljati imunizaciju onih osoba koje se nisu prijavile, a žele da prime “Sinofarm” vakcinu. U sredu, 7. aprila 2021. godine vakcinacija će biti organizovana za meštane Minićeva i okolnih sela. Imunizacija je u ambulanti od 8 do 15 časova.



U četvrtak, 8. aprila 2021. godine vakcinu će primati u Kalni stanovnici ovog i okolnih sela u ambulanti od 8 do 15 časova. Iz Zdravstvenog centra Knjaževac apaluju na sve građane da prilikom dolaska na punktove za vakcinaciju budu strpljivi, poštuju propisane epidemiološke mere (držanje distance, nošenje maski) i poručuju da vakcina ima dovoljno, te da niko, ko želi da se vakciniše, neće biti uskraćen. Takođe podsećaju da sa sobom treba poneti zdravstvenu knjižicu i ličnu kartu. Vakcinacija će narednih dana biti organizovana i u većim knjaževačkim fabrikama, o čemu će zaposleni u tim kompanijama biti blagovremeno obavešteni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...