Home / Bioskop / U Knjaževačkom bioskopu Zona Zamfirova – drugi deo (Video)

U Knjaževačkom bioskopu Zona Zamfirova – drugi deo (Video)

U utorak, 24. janura u Knjaževcu će se u čak tri termina (u 16h, 18h i 20h) prikazivati film „Zona Zamfirova – drugi deo“

Knjaževačka publika imaće jedinstvenu priliku da pred same premijere koja je zakazana  istog  dana u  Beogradskom Sava centru od 20.30h. vidi ovaj najaktuelniji film domaće produkcije.

Knjaževčani će drugi deo „Zona Zamfirova” moći da pogledaju i narednog dana, odnosno 25.januara u terminima u 16h, 18h i 20h.
Cena ulaznice  iznosi 250,00 dinara

Svečanoj beogradskoj premijeri prethodiće pretpremijere po Srbiji od 18. januara, a uporedo sa premijerama od 25. januara po većim gradovima Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, uslediće i premijere putem mreže mobilnih bioskopa kao i u dijaspori.

U beogradskim bioskopima film će se prikazivati od 26. januara.

Petnaest godina pošto je ekranizovana ljubavna priča Stevana Sremca o Zoni i Manetu, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču „Zona Zamfirova – drugi deo“ o životu u braku čuvenog para, dve godine posle venčanja.

U nastavku njihovu ljubavnu sagu dočaraće Brankica Sebastijanović kao Zone i Milan Vasić kao Mane, a film je režirao Jug Radovojević.

Zona Zamfirova - drugi deo


Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak, smešteni su u period između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, koji je zaslužan i za prvi film „Zona Zamfirova“, ističe kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota naše zemlje u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

– Obuhvatili smo nekoliko krucijalnih porodičnih problema koji jednako tište mlade ljude i tad i sad. Uveren sam da će film na najlepši način promovisati porodicu i naše društvo – naglašava Mitić, čija je producentska kuća zajedno sa „Pink International“ snimila nastavak najgledanijeg domaćeg filma.

Glumac Milan Vasić kaže kako mu se čini da je uloga Maneta pisana upravo za njega:
– U filmu imamo tragediju, dramu, komediju, akciju i srećan kraj, sve što je potrebno za pravi, veliki film.

Uloge tumače zvezde domaćeg glumišta: Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Tanja Bošković, Milan Lane Gutović, Ivan Bekjarev, Goran Jevtić, Nela Mihajlović, Branko Đurić, Dragan Vujić Vujke, Miki Krstović, Jugoslava Drašković, Milan Kalinić, kao i gost iz Makedonije glumac Nikola Ristanovski koji tumači Hadži Zamfira.

Scenografiju potpisuje Sale Denić, kostimograf je Jelena Stokuća, direktor fotografije Dimitrije Joković, a kompozitor Aleksandar Sale Sedlar.

Distributer filma je Art Vista. (danubeogradu.rs)

 
 danubeogradu.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Knjaževac : Izveštaj vezan za tok pandemije

U Knjaževcu je ovog vikenda Kovid 19 potvrđen kod šesnaestoro naših sugrađana, ...