Home / 2020 / Timočanin Radan 0:0 – snimak utakmice ( Video)

Timočanin Radan 0:0 – snimak utakmice ( Video)

 

Srpska liga Istok – 13. kolo TIMOČANIN – RADAN 0:0
Knjaževac, sudija: Mitar Klikovac (Niš), žuti kartoni: Kocić, Stojadinović (Timočanin), Dojčinović, Smiljković, Kostić, Marinković (Radan), crveni kartoni: Videnović (Timočanin) u 79., Marko Stanković (Radan) u 34. minutu. TIMOČANIN: Nakić, Mršević, Kojić, Petrović, Videnović, Nikolić, Mladenović, Zlatković (L. Stojadinović), Milojković (Kocić), Radosavljević, Stojanović (V. Stojadinović). RADAN: Cakić, Stojiljković, Stevanović, Krstić, Marinković, Nikolić, Dojčinović (Nikolić), Smiljković, Miloš Stanković, Kostić, Cvetković.
Vatreni remi u Knjaževcu doneo je 6 žutih i 2 crvena kartona, po jedan za oba tima. Lebančani su sa igračem manje igrali od 34., domaćin od 79. minuta, ali Timočanin brojčanu nadmoć tokom 45 minuta igre nije uspeo da kruniše golom za pobedu.






Izabranici trenera Aleksandra Kuzmanovića pružili su snažan otpor favorizovanom domaćinu, borili se za svaku loptu i željom nadoknadili probleme sa kojima se stručni štab suočio tokom priprema za ovaj duel. Lebančani se i posle 13. kola nalaze u zoni ispadanja na srpskoligapkom “Istoku” sa 15 osvojenih bodova, ali i boljom atmosferom posle 2 pobede i jednog remija u prethodna 4 odigrana kola. https://sportskastranajuga.com/2020/1… Sledeće nedelje Radan ponovo gostuje: Lebančani gostuju u Vlasotincu gde će odmeriti snage sa zahuktalom Vlasinom.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...