Home / Knjaževac / Suze i drama u Knjaževcu

Suze i drama u Knjaževcu

Devojčica (12) je izabranika (16) našla preko Fejsbuka, a već je u četvrtom mesecu trudnoće: Jedva su ih razdvojili, suze i drama u Knjaževcu.

Njega je odvela policija, a nju radnici Centra za socijalni rad. Policija je nju tražila, pošto je bio prijavljen nestanak deteta

Devojčica (12), koja je u vezi sa dečakom (16) ostala u drugom stanju i sada je u četvrtom mesecu trudnoće odrasla je u hraniteljskoj porodici, gde je smeštena nakon rođenja u jednom mestu u opštini Trstenik. Sa ocem svog deteta se upoznala preko društvenih mreža.

Dečak je posle dogovora preko društvenih mreža i preko mobilnog telefona, odlazio nekoliko puta u mesto gde je devojčica živela. Upoznali su se i počela je njihova dečija zaljubljenost. Devojčica je u maju pobegla iz hraniteljske porodice i počela da živi sa dečakom u Knjaževcu – saznaje  TELEGRAF iz dobro obaveštenih izvora.


U DRUGOJ HRANITELJSKOJ PORODICI

Sve vreme, kako nezvanično saznajemo, nadležni su tragali za devojčicom.

– Ona je za sada u dobrom stanju. Smeštena je u drugu hraniteljsku porodicu. Dečak živi u Knjaževcu – saznajemo od nadležnih.

Kada se saznalo za njihovu vanbračnu vezu, policija je zajedno sa radnicima Centra za socijalni rad otišla u kuću ovo dvoje maloletnika. Sve se odigravalo kao u najtužnijem ljubavnom filmu.

DETE ĆE KRUNISATI NJIHOVU LJUBAV

– Ona je počela da plače i pobegla dečaku u zagrljaj. On je nije ispuštao, uprkos našem ubeđivanju. Počeo je i on da plače. Govorili su kako se vole, kako ne žele da se rastanu, kako će dete krunisati njihovu ljubav. Jedva smo ih ubedili da moraju da krenu, on sa policijom, ona sa radnicima Centra – kaže naš izvor.


(Z. A.)Izvor https://www.telegraf.rs

 

One comment

  1. Dobro… Ne vidim sta je problem? Kad to urade Romi i prodaju svoju malolenu cerku za 1000 evra, onda je to legalno? Svaki treci dan vam u knjazevackoj mahali Roma pucaju petarde i svira glasna muzika na svadbi maloletnog decaka sa devojcicom u 12-13 godina! Vas za to boli uvo! Jos imate i kameru u tom naselju i vidite sta se desava! Uvek su Srbi na udaru pravde! Hocete imena i prezimena ljudi koji su prodali svoju decu na Romskoj svadbi. Zivim u tom naselju!


Ostavite komentar :

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Saobraćajka kod Vratarnice povređena deca iz Knjaževca

Na putu Zaječar – Knjaževac, kod Vratarnice, u saobraćajnoj nezgodi koja se ...

%d bloggers like this: