Home / 2021 / Saslušana slabovida devojka iz Knjaževca koju je poznanik pokušao da siluje: Opisala šta se desilo

Saslušana slabovida devojka iz Knjaževca koju je poznanik pokušao da siluje: Opisala šta se desilo

Sve sam morala nanovo da preživim, psihički sam to teško podnela – rekla je M. M.

Slabovida i teško pokretna M. M. (26) iz Knjaževca, koju je, kako se sumnja, pokušao da siluje poznanik S. M., juče je saslušana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Knjaževcu.

Njen punomoćnik, advokat Zoran Stambolić kaže za Kurir da je M. M. opisala kakav je horor doživela 4. maja.

– Opisala je sve do detalja šta je i kako radio, i očekujemo da tužilaštvo podigne optužbeni predlog. Saznali smo da je S. M. na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela, kao i to da se pred istim tužilaštvom protiv njega vodi još jedan postupak za drugo krivično delo – kaže Stambolić.

M. M. nakon saslušanja objasnila je da je otišla sa strahom da će možda tamo biti S. M, piše Kurir.
Nisam mogla da jedem niti da spavam celu noć. Srećom, on nije bio tamo – rekla je M. M. i dodala da joj je teško palo ponovno vraćanje u sve što se desilo.

– Sve sam morala nanovo da preživim, psihički sam to teško podnela, ali sam znala da moram da budem jaka, jer samo ovako možda možemo da promenimo nešto. Devojke i žene se plaše da pričaju o traumama kroz koje su prošle – kaže M. M.

Podsetimo, M. M. od rođenja ima ozbiljnih zdravstvenih problema, slabo je pokretna zbog deformiteta stopala, slabovida je, majka joj je preminula pre osam meseci i na svu tu njenu muku, S. M. je, kako ona tvrdi, pokušao da je seksualno iskoristi.
Izvor (Telegraf.rs) / Kurir

Sadržaj je objavljen u okviru projekta “Prve vesti iz Knjaževca – The first news from Knjazevac”.  Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Danas je Sveti Jovan – Srećna Slava !!!

Samo dan posle Bogojavljenja, Srpska pravoslavna crkva i vernici slave Sabor Svetog ...