Home / 2021 / Sa 4 gola u mreži gostiju – Knjaževčani pevajući kući iz Lebana

Sa 4 gola u mreži gostiju – Knjaževčani pevajući kući iz Lebana

Lebane, Stadion: Radana SUDIJA: Igor Rajković (Jagodina) 7,5Strelci:Janković u 33 i Jovanović u 86 min. za Topičanin, aNikolić u 24, Baltić u 55 i 84, i Zlatković u 65 min. za Timočanin.

TOPLIČANIN: Đorđević 6 (od 76 Krasić -), Stanković 6, Ili 6, Stojić 6, M. Kitić 6,5, N. Kitić 6,5, Denić 6, Kaličanin 6,5, Janković 6,5 (od 46 min. Jovanović 6,5), Paunović 6 (od 46 min. Koprivica 6), Stojković 6.

TIMOČANIN: Nakić 7, Kojić 7, Baltić 8,S. Stojanović 7,5M. Stojanović 7, (od 66 min. Mišić 6,5),Slavković 7 (od 74 min. Anđelković -),Videnović 7, Nikolić 7,5 Stojadinović 7,Dragićević 7 (od 61min. Milojković 6,5), Zlatković 7,5.

IGRAČ UTAKMICE: Nemanja Baltić

Zbog suspenzije terena u Prokuplju Topličanin je bio domaćin Timočaninu u Lebanu. Za domaći tim utakmica nije imala poseban takmičarski karakter, dok je gostima iz Knjaževca bila veoma važna jer im je samo pobeda ostavljala nadu za opstanak u srpskoligaškom društvu.

Gosti su od prvog trenutka krenuli silovito. U prvih petnajest minuta dva puta se tresla prečka Topličanina da bi Baćo Nikolić u 24 min. iskoristio proigravanje Zlatkovića i sa nekih dvadesetak metara pogodio gornji ugao gola nemoćnog Đorđevića.




Domaći su nakon primljenog gola zaigrali organizovanije i koristili brze kontranapade i tako ugrožavali gol Nakića. Iz jednog takvog napada domaći su preko Jankovića u 33 minutu izjednačili.

Do kraja prvog dela gosti su propustili još nekoliko prilika ali je rezultat ostao nerešen.

Drugi deo je započeo silovitim napadima gostujućeg tima. Nakon centaršuta Slavkovića iz kornera u 55 minutu najspretniji u gužvi bio je Baltić i doveo Knjaževčane u novo vođstvo.

U 65 minutu Zlatković je iskoristio centaršut Milojkovića i glavom sproveo loptu u nebranjeni deo gola Đorđevića.

U finišu utakmice dva pogodka. Najpre u 84 minutu solo prodorom Baltić je sebi stvorio priliku i postigao pogodak, da bi samo dva minuta kasnije Jovanović postigao drugi pogodak za Topličanin i time stavio tačku na vrlo dobru fudbalsku predstavu u Lebanu.

Po završetku utakmice igrači Timočanina se nisu previše radovali pobedi jer je Rembas pobedom na Bubnju ostao na sedmom mestu i obezbedio opstanak. Timočaninu ostaje da se nada u uspeh komšija iz Zaječara da će proći baraž za prvu ligu i da će tako omogućiti da i Timočanin kao osmo plasirana ekipa najesen bude član Srpske lige Istok.



.Izvor https://www.jugsport.net/

Aca Stojanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...