Home / Bezbednost / Rasvetljena teška krađa bakarnih cevi i alata iz preduzeća u Knjaževcu

Rasvetljena teška krađa bakarnih cevi i alata iz preduzeća u Knjaževcu

Policija će podneti krivične prijave protiv četvorice maloletnika, uzrasta 16 i 14 godina jer su iz jednog preduzeća u Knjaževcu ukrali opremu načinivši štetu od oko pola milona dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv četvorice maloletnika, uzrasta 16 i 14 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv četvorice maloletnika, uzrasta 16 i 14 godina, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.




Sumnja se da su oni, za vreme novogodišnjih praznika, obili objekat jednog privrednog preduzeća u Knjaževcu iz kojeg su ukrali aparat za varenje, više brusilica, pneumatike i aluminijumske felne za putnička vozila i bakarne cevi različitih profila i dužine, ukupne težine oko 100 kilograma.

Pričinjena materijalna šteta procenjuje se na oko pola miliona dinara, navodi se u saopštenju  Službe za informisanje PU Zaječar.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...