Home / Knjaževac / Radojica Vučić novi zamenik predsednika opštine Knjaževac (Foto&Video)

Radojica Vučić novi zamenik predsednika opštine Knjaževac (Foto&Video)

Na danas održanoj sednici Skupštine opštine Knjaževac  izabran je novi  zamenik predsednika opštine Knjaževac Radojica Vučić , diplomirani ekonomista i dosadašnji odbornik SNS-a u opštinskoj skupštini.

Na danas održanoj sednici Skupštine opštine Knjaževac funkcije zamenika predsednika opštine razrešen je Miroljub Mihajlović. Na njegovo mesto izabran je Radojica Vučić, diplomirani ekonomista i dosadašnji odbornik SNS-a u opštinskoj skupštini.

Razrešenje dužnosti, zamenika predsednika opštine Miroljuba Mihajlovića, obleželila je danaašnje  zasedanje Skupštine opštine Knjaževac. Iako tokom cele sednice javnost nije čula koji su to razlozi opredelilli predsednika opštine da ukaže nepoverenje svom prvom saradniku, Mihajlović je osetio je potrebu da se, na svoj način, opravda pred odbornicima.

”Želim da kažem da neću komentarisati razloge za moje razrešenje. Jedino mogu da kažem da sve što je iznesno vezano za mene, bazirano je na netačnim pretpostavkama,” rekao je Mihajlović.




 

”Statutarno pravo predsednika opštine i stranke koja čini većinu je da sa svojim kardovima rasolaže na način na koji misli da je adekvatan racionalaan, funkcionalan. Želim da zatvorim spetke i senzacionalizam u žutoj štampi i u našoj maloj čaršji.”, insistirao je predsednik Đokić.

Opoziciona koalcija ”Za Knjaževac zajedno” očekivala je i smenu predsednika Skupštine opštine.

”Za nas su nebitni razlozi zbog kojijh će se deiti ova smena, mi smo još špre dve godine ukazivali da rešenje koje nudite nije najsjajnije. Očeivao sam da na ovom predlogu dopune dnevnog reda vidim i ime predsednika SO Knjaževac”, rekao je Dragan Mančić, šef odborničke gupe ”Za Knjaževac zajedno”.

Za Socijalističku partiju Srbije, ova smena predstavlja unutarstanački dogovor u Srpskoj naprednosj stranci u Knjaževcu.

”Smatram da je ovo jeste ozbiljna situacija, Možda kad dođe do razrešenja visokog funkcionera treba javno reći razloge, ali to je pitanje za predlagača”, naglasio je Darko Živković, šef Odborničke grupe SPS.

[FAG id=51822]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...