Home / Knjaževac / Proslava Dana Muzičke škole u Knjaževcu (Foto Video)

Proslava Dana Muzičke škole u Knjaževcu (Foto Video)

Škola za osnovno muzičko obrazovanje ”Predrag Milošević” obeležila je juče svoj dan , svečanim koncetrom, na kome su se predstavili talentovani učenici sa svih odseka.

Na svojih pet odseka, ova obrazovna ustanova školuje buduće trubače, gitariste, pijaniste, violiniste. Oni su, na svečanom koncertu, pokazali deo svog beskrajnog talenta.

”Deca su nam mnogo napredovala. U ovoj godini očekuje ih mnogo više takmičenja, u odnosu na prethodnu, koja je, bila jedna od najjačih što se postignuća učenika tiče. Za ovakav uspeh odgovorni su nastavnici, a lepo je kada imate decu kod koje prepoznajete unutrašnju motivaciju i potrebu da još više rade,” kaže direktorka Martina Milošević.

Muzička škola biće od 29. do 31. marta, drugu godinu zaredom domaćin internacionalnog takmičenja Akordeon fest.

”Mnogo ljudi prođe tada kroz Knjaževac, mnogo velikih, poznatih profesora. Prošle godine smo imali Jurija Šoškina, a ove godine gost će biti Aleksandar Komeljkov, višestruki pobednik Svetskog kupa akordeonista,” naglašava direktorka Muzičke škole.

Osnovna muzička škola u Knjaževcu postoji 37 godina, a ime ”Predrag Milošević” dobila je po istaknutom kompozitoru, pijanisti i dirigentu, rođenom u Knjaževcu.

U nastavku teksta na video kanalu Knjaževačke TV možete videti kompletan snimak obeležavanja dana škokle sa pratećim fotografijama svih učesnika.




[FAG id=48515]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...