Home / Doma kulture Knjaževac / Predstava „Plastika” uskoro u Knjaževcu (Video)

Predstava „Plastika” uskoro u Knjaževcu (Video)


Pozorišna predstava „Plastika”, po tekstu Stevana Koprivice, u režiji Suzane Petričević, koja i glumi u njoj sa Nelom Mihailović,  biće  izvedena u Knajževcu  28. marta 2017,  u velikoj dvorani „Doma kulture””.

Predstava pčinje u 20 časova, a cena ulaznice iznosi 250 dinara.

Junakinje ove komedije sa dramskim elementima su poznate glumice sa bogatim biografijama, Suzana Petričević i Nela Mihailović, od kojih ćemo pomenuti tek neke: Suzanine u komadima „Poslednja šansa“, „Divan dan“, „Majka hrabrost i njena deca“, a Neline u predstavama Narodnog pozorišta „Knjiga druga“, „Mali bračni zločini“ i „Ženski orkestar“.

Likovi koje one tumače u predstavi nose velike ožiljke na duši iz proteklih 25 godina koje ni plastika ne može da izbriše. Dok čekaju estetskog hirurga započinju razgovor i poveravaju se međusobno šta ih zapravo muči. Iako su ima karakteri veoma različiti, zapravo su mnogo slične… Kako kažu ova komedija je namenjena ženama u najboljim godinama.

Iako se Suzani i Neli privatni i poslovni životi prepliću jer su pre 18 godina postale zaova i snaja, prvi put su zaigrale zajedno u pozorištu u predstavi „Plastika“ koju je Suzana režirala po tekstu Stevana Koprivice.

Na Festivalu duodrame u Topoli 2016. godine, predstava “Plastika” proglašena je za najbolju predstavu po oceni publike.

U nastavku teksta  možete pogledati trejler.









Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...