Home / Knjaževac / Poziv za učesnike u projektu ‘’Raznolikosti mladih nas povezuje i obogaćuje’’

Poziv za učesnike u projektu ‘’Raznolikosti mladih nas povezuje i obogaćuje’’

Da li imate između 18 i 30 godina? Da li volite da putujete? Da li želite da unapredite vase radne veštine? Da li želite da obogatite vašu radnu biografiju?

ŠTA?

Centar lokalne demokratije LDA (www.lda-knjazevac.org) vam nudi priliku da učestvujete u petomesečnom projektu ‘’Raznolikosti mladih nas povezuje i obogaćuje’’ u Lendavi, u Sloveniji. Svi troškovi vašeg učešća (putovanje, smeštaj, ishrana, džeparac, osiguranje, časovi slovenačkog jezika, ) su pokriveni kroz projekat koji finansira Evropska unija kroz program mobilnosti za mlade – Evropski volonterski servis (EVS).

Evropski volonterski servis (EVS) omogućava mladima iz Srbije 17–30 godina da do 12 meseci volontiraju u nekoj od programskih zemalja u okviru programa Erazmus+. Mladi volonteri imaju mogućnost da doprinesu svakodnevnom radu organizacije koja ih je ugostila, kao i da doprinesu zajednici u kojoj će boraviti, razvijajući pritom svoja znanja i veštine.

GDE?

Vaš domaćin će biti Društvo za razvoj podeželja Pomelaj. Sa njihovim timom ćete raditi na zaštiti i promociji kulturnog i prirodnog nasleđa ovog kraja Slovenije i razvoju kreativnih aktivnosti (izrada suvenira) koje omogućavaju socijalnu inkluziju ranjivih grupa. Nije vam potrebno prethodno radno iskustvo već samo želja da učite. Znanje engleskog jezika, takođe, nije preduslov jer većina vaših budućih saradnika iz Lendave govore srpski jezik.

Projekat počinje 15. jula i traje do 15. decembra. Imamo za vas dva slobodna mesta. Požurite sa prijavama!
KAKO?




Svi zainteresovani/e treba da pošalju mail sa svojim podacima i CV-jem na mail drustvo.pomelaj1@gmail.com a za sve dodatne informacije možete se obratiti Centru lokalne demokratije LDA na ldacss@aldaintranet.org

Ako želite da saznate više o programu EVS posetite internet stranu Fondacije tempus www.erasmusplus.rs/ukratko-o-evs-u/



x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...