Home / Konkursi / Poziv za obuku „Design thinking“ u Zaječaru

Poziv za obuku „Design thinking“ u Zaječaru

Timočki omladinski centar – TOC raspisao je poziv za 20 učesnika, mladih preduzetnika ili predstavnika OCD koji žele da na inovativan način reše društvene probleme ili jednostavno žele da kreiraju novi proizvod ili uslugu u okviru petodnevne obuke za Design thinking.

Obuka Design thinking realizuje se u okviru projekta „Prostor za POMAK“ koji TOC realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Cilj projekta je da unapredi razvoj preduzetništva, zapošljivosti i uslova za zapošljavanje mladih kroz formiranje modernog koreativnog prostora za zajedničko delovanje i pružanje usluga poslovane inkubacije i preduzetničke inovacije.

Učesnici će u toku treninga imati priliku da prođu kroz sve faze Design thinking metodologije, učeći alate i tehnike koje će primeniti na svojim projektima. Kroz niz pažljivo kreiranih, interaktivnih i inkluzivnih aktivnosti, učesnici će naučiti kako da primene Design thinking na rešavanje bilo kojih problema sa kojima se susretnu u svojim organizacijama.

Na konkurs se mogu prijaviti mladi, od 18 do 30 godina, mladi preduzetnici i freelanceri ili predstavnici organizacija mladih i za mlade iz Zaječarskog i Borskog okruga.



„Ukoliko imate motivaciju, želju za novim znanjima, ukoliko ste komunikativni, kreativni i spremni na lični napredak pozivamo vas da se prijavite. Prijavite se popunjavanjem prijavnog forumalara do 3. decembra. Odabrane učesnike kontaktiraćemo u ponedeljak 4. decembra. Za učesnike koji dolaze van Zaječara će po potrebi biti refundirani putni troškovi i obezbeđen smeštaj“, objašnjavaju u TOC-u.

Design thinking obuka biće održana od subote 9. do srede 13. decembra u Prostoru za POMAK u Zaječaru.

Za sve dodatne informacije kontaktirati kancelariju TOC-a na telefon 069 444 1091 ili e-mail office@toc.rs .




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...