Home / Knjaževac / Politika : Saša Radulović posetio Knjaževac (Foto)

Politika : Saša Radulović posetio Knjaževac (Foto)

Predsednički kandidat i lider pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović  posetio je danas lokalni odbor Pokreta u Knjaževcu, gde se informisao o toku predizborne kampanje i prikupljanju potpisa za njegovu predsedničku kandidaturu.

 

“Ako Vuk Jeremić i Saša Janković budu trčali bolju trku od mene i uđu u drugi krug, dobiće moju bezrezervnu podršku. Ako ja uđem u drugi krug, očekujem isto to”

‘Ovi izbori su protiv Vučića. Ne za mene ili Vuka Jeremića i Sašu Jankovića. Nije bilo dovoljno sluha. Kandidati opozicije su odlučili da sami trče. Mi smo ih pustili, ali nisu uspeli da se dogovore, da animiraju biračko telo. Apstinencija je ogromna, gotovo 50 odsto, tako da je Vučić, iako mu je pala popularnost, ušao sam u borbu. Kandidovao sam se da bih sprečio to. Potrebna nam je pobeda protiv Vučića da bismo uopšte dobili šansu da uvedemo red u Srbiji”. 

Ako Vuk Jeremić i Saša Janković budu trčali bolju trku od mene i uđu u drugi krug, dobiće moju bezrezervnu podršku. Ako ja uđem u drugi krug, očekujem isto to, kazao je Radulović u Knjaževcu.

U nastavku teksta možete videti fotografije Radulovićeve posete Knjaževcu.




[FAG id=48878]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...