Home / Knjaževac / Pet medalja za Pauerlifting i bodi bilding klub Knjaževac

Pet medalja za Pauerlifting i bodi bilding klub Knjaževac

Pauerlifting i bodi bilding sportski klub „Knjaževac“ iza sebe ima još jedan izuzetno uspešan vikend, tokom kojeg je osvojeno ukupno pet medalja,  od toga dve zlatne, tri srebrne, jedno šesto mesto, kao i šest pehara za ekipni i apsolutni plasman.

Na međunarodnom otvorenom kupu „IFBB Jagodina Open“ održanom šestog oktobra, drugo mesto u kategoriji bodyfitness zauzela je Dina Jovanović.

U Kragujevcu u periodu od petog do sedmog oktobra održan je prvi memorijalni turnir ”Aleksandar Sale Marković”. Na ovom turniru učetvovalo je više od 200 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Crne Gore u nekoliko sportskih disciplina: sedećoj odbojci, stonom tenisu, paraolimpijskoj disciplini bench press, boćanju, šahu i pikadu.





Pauerlifting i bodi bilding sportski klub „Knjaževac“ zauzeo je drugo ekipno mesto u bacanju pikada i drugo ekipno mesto u paraolimpijskoj disciplini bench press. Vesna Nikić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji veteranki do 79 kg, sa podignutih 57.5 kilograma. Vesna je proglašena za najjaču takmičarku u kategoriji veteranki, kao i relativno i apsolutno najjaču takmičarku na ovom turniru. Srđan Ristić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji seniora do 80 kg, sa podignutih 87.5 kilograma. Članovi Udruzenja multiple skleroze Knjaževac i Pauerlifting i bodi bilding sportskog kluba „Knjaževac“ predstavili su kulinarske veštine južnjačkog kraja i zajedničkim naporima osvojili drugo ekipno mesto u pripremi gulaša.

U Boru je sedmog oktobra održan Memorijalni kup „Novica Pauljičić“ na kome se nadmetalo oko četrdsetak takmičara. Ivan Savić debitovao je u kategoriji juniora do 75 kg i zauzeo drugo mesto. Dušan Savić zauzeo je četvrto mesto u kategoriji body classic preko 180 cm i drugo mesto u kategoriji bodybuilding do 90 kg.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...