Home / Knjaževac / Pauerlifting i bodi bilding klub “Knjaževac” donosi osam medalja iz Svrljiga

Pauerlifting i bodi bilding klub “Knjaževac” donosi osam medalja iz Svrljiga

Četvrtog avgusta u susedn Svrljigu održano je prvenstvo ”Svrljig Open” u Classic Bench press-u (bez opreme), na ovom prvenstvu učestvovalo je 43 takmičara iz 20 klubova iz Srbije, Makedonije i Rusije.

Pauerlifting i bodi bilding sportski klub „Knjaževac“ nastupio je sa dva takmičara i šest takmičarki, među kojima i dve osobe sa invaliditetom. Osvojeno je 8 medalja: tri zlatne, tri srebrne, 2 bronzane medalje, kao i 5 pehara za uspeh u ukupnom plasmanu.

Srđan Ristić zauzeo je prvo mesto u kategoriji muškaraca u konkurenciji osoba sa invaliditetom do 80 kg. sa podignutih 87.5 kg Srđan je proglašen za najjačeg takmičara u ovoj kategoriji.




Vesna Nikić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji žena u konkurenciji osoba sa invaliditetom do 86 kg sa podignutih 65 kg. Proglašena je za najjaču takmičarku u ovoj kategoriji.

Milan Ničić osvojio je srebrnu medalju u kategoriji muškaraca do 83 kg sa podignutih 100 kg.

Jelena Marinković osvojila je srebrnu medalju u kategoriji žena do 72 kg sa podignutih 60 kg.

Jelena Videnović osvojila je srebrnu medalju u kategoriji žena do 63 kg sa podignutih 35 kg. Jelena je takođe proglašena za najjaču takmičarku u kategoriji sub – juniorki do 63kg (uzrasta od 14 – 18 godina).

Marija Rakić osvojila je bronzanu medalju u kategoriji žena do 72 kg sa podignutih 45 kg. Marija je proglašena za najjaču takmičarku u kategoriji veteranki M1 do 72 kg (uzrasta od 40 – 50 godina).

Milica Mladenović osvojila je bronzanu medalju u kategoriji žena do 63 kg sa podignutih 30 kg.

Aleksandra Stanković osvojila je zlatnu medalju u kategoriji žena do 52 kg sa podignutih 35 kg. Aleksandra je proglašena za najjaču takmičarku u kategoriji juniorki (uzrasta od 19 – 23 godina).

Odlazak na ovo takmičenje pomogao je Sportski savez Knjaževca.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...