Home / Knjaževac / Otvorena Kancelarija podrške u Knjaževcu

Otvorena Kancelarija podrške u Knjaževcu

Udruženja građana Neon i Ženska incijativa i otvorili su Kancelariju podrške koja je namenjena građanima i građankama koji žele da pronađu najkraći put za ostvarenje svojih građanskih, socijalnih, radnih, ili drugih prava.
”U saradnji sa Udruženjem grđana Neon, napisali smo projekat ”Kancelarija podrške”, kako bismo pružili besplatnu pravnu pomoć žrtvama nasilja u porodici. Priča se proširila i sada to nisu samo žrtve nasilja. već svi građani i građanke koji imaju neki problem pravne prirode koji ne mogu da reše”, kaže Lidija Ivanović iz Ženske inicijative.
”Za ostvarivanje bilo kakvog prava, bilo ono građansko, socijalno, kako god…vama je neophodna interakcija sa državom, jedinicama lokalne samouprave, institucijama, ustanovama… Naš cilj je da nađemo najkraći put i najbolji način kako bi građani ostvarili svoja prava,” ističe Ivan Milojić iz Udruženja Neon.

Radno vreme kancelarije je svakog dana od 18:00 do 20:00 časova u Kući partnerstva (Trg oslobođenje 1). Detaljnije informacije možete dobiti na telefon 731-609.







x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...