Home / Knjaževac / Opština Knjaževca na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Opština Knjaževca na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Knjaževac nakon dva, više nego uspešna, nastupa na sajmovima turizma u Beču i Sofiji, Turistička , prezentovaće bogatu turističku ponudu knjaževačkog kraja na domaćem sajmu u Beogradu.

Knjaževac će svoje kulturne i turističke potencijale predstaviti na Beogradskom Sajmu turizma, koji se ove godine po 42. put održava od 20. do 23. februara. U poslednjoj deceniji održava se i Sajam ugostiteljske opreme, a uporedo se organizuje i Međunarodni sajam vina. Knjaževac, među 900 izlagača na ovoj prestižnoj sajamskoj manifestaciji ima čime da se predstavi, ističu iz TOOK-a. 

Beogradski sajam turizma, najveći  je u jugoistočnoj Evropi, nudi povećanje vidljivosti naše opštine, sa posećenošću od oko 65.000 ljudi, 12.500 poslovnih posetilaca, izlagača iz 50 zemalja.

Sajam se održava pod sloganom ”Put pod noge”, a zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat. Prvi put ove godine na sajmu će se predstaviti Šri Lanka, Slovačka i Kenija.

Turistička organizacija opštine Knjaževac predstaviće celokupnu turističku ponudu na svom štandu u Hali br. 4. sve vreme trajanja sajma.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Više od 17.000 prijava mladih za program Moja prva plata

U trećem ciklusu programa „Moja prva plata“ konkurisalo je više od 17.000 ...