Home / Knjaževac / Održana prezentacija ”Društvene mreže u službi vašeg poslovanja” (Foto & Video)

Održana prezentacija ”Društvene mreže u službi vašeg poslovanja” (Foto & Video)

Uroš Stanišić, direktor marketinške agencije ”Gde i kad” i Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije “RARIS” organizovale su u Knjaževcu prezentaciju ”Društvene mreže u službi vašeg poslovanja”.

Knjaževac je poslednji grad Timočke krajine u kome je Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije organizovala ovakve prezentacije, koje vode ka osnivanju Internet marketing centra.

Društvene mreže polako počinju da imaju vodeću ulogu u komunikaciji s kupcima. Šta je digitalni marketing i kako brend i kompanija mogu profitirati od društvenih mreža, kako društevene mreže poput fejsbuka, ili instagrama, mogu da pomognu unapređenju poslovanja, u Knjaževcu je govorio Uroš Stanišić, direktor marketinške agencije ”Gde i kad”.

”Digitalni marketing je trenutno najsuperiorniji vid marketinga, za preko 60 odsto jeftiniji od tradicionalnog i tri puta efektniji. Vreme je da i ovaj deo Srbije počne njime da se bavi, da koristi alate, koje su omogućili fejsbuk, instagram i ostale mreže.”

 

Do sada je organizovano osam prezentacija u svakoj od opština istočne Srbije. Zainteresovani mogu da  se prijave i za radionice na kojima će se teme sa prezentacije obrađivati detaljnije, kaže Anita Lazarević iz RARIS-a.

Internet je stvorio novu mogućnost plasiranja proizvoda i direktnu komunikaciju sa kupcima. Broj njegovih korisnika, koji iz dana u dan raste, predstavlja izuzetnu šansu za razvoj biznisa, čulo se na prezentaciji u Knjaževcu.

 

-Preuzmite Digitalni marketing – vodič za početnike – draft verzija




[FAG id=50456]


x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...