Home / 2021 / Održan Tradicionalni teniski turnir povodom Dana Opštine Knjaževac

Održan Tradicionalni teniski turnir povodom Dana Opštine Knjaževac

U subotu 05.06.2021. na teniskim terenima u Knjaževcu a u organizaciji Teniskog kluba Magnet održan je tradicionalni teniski turnir povodom Dana Opštine Knjaževac.

Na turniru je učestvovalo 30-ak takmičara u 5 kategorija iz Zaječara i Knjaževca. U Senior muškoj kategoriji prvo mesto osvojio je Luka Davidović a drugi je bio Miloš Perić obojica iz Zaječara. U konkurenciji Juniorki prva je bila Sofija Krstić.Sofija je u finalu savladala takmičarku iz Zaječara Mariju Ćirić.




U konkurenciji devojčica do 12 god. prvo mesto osvojila je Ines Krstić.Ines je u finalu pobedila Lanu Đorđev iz Zaječara.Treće mesto osvojila je Anđela Đokić iz Knjaževca. Kod dečaka prvo mesto je osvojio Dušan Tošić iz Zaječara, drugo mesto osvojio je domaći takmičar Miloš Petković a treći su bili Ognjen Pavlović i Strahinja Tričković iz Zaječara. U kategoriji Crveni nivo pobednica je domaća takmičarka Nada Stojković, drugo mesto osvojio je Đorđe Tošić iz Zaječara a treće mesto je osvojila Petra Jovanović iz Knjaževca.

U kategoriji Senior mix dubl u finalu viđen je veoma neizvestan meč a prvo mesto osvojio par Sofija Krstić/Miloš Perić koji je u finalu pobedio par Marija Ćirković/Luka Davidović.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...