Home / Drugi pišu / Novi sajt Turističke organizacije opštine Knjaževac

Novi sajt Turističke organizacije opštine Knjaževac

Turistička organizacija opštine Knjaževac dobila je novi sajt na kojem će lepše, preglednije i bolje prezentovati turističko-ugostiteljsku ponudu Knjaževca.

 

Osnovne prednosti novog www.toknjazevac.org.rs  jesu bolja preglednost sadržaja, kvalitetniji dizajn, lakša navigacija i što je najbitnije – prilagođenost mobilnim uređajima i svim veličinama ekrana.

Danas se turisti najviše oslanjaju na internet pri izboru destinacije, a više od 50% njih to čini preko mobilnog telefona, pa je sajt prilagođen svim veličnima ekrana neophodan.

Novi sajt je i dosta fleksibilniji i pruža mogućnost stalnog unapređivanja i lakog ažuriranja. Na sajtu će uskoro biti ubačene nove informacije o suvenirima, turističkim kartama, dokumentaciji i ostalim bitnim elementima koji su potrebni turistima.

Paralelno sa novim sajtom TOOK kreće i u intenzivniju kampanju na društvenim mrežama, pre svega na Facebook-u, kako bi na najpopularnijoj društvenoj mreži, uz pomoć novog sajta, predstavila prirodne lepote i kulturno bogatstvo knjaževačke opštine.

Na sajtu se može videti i novi logo Turističke organizacije opštine Knjaževac koji će dodatno doprineti vizuelnom identitetu naše destinacije.

Turistička organizacija opštine Knjaževac je prepoznala značaj koji internet ima u promociji turističke destinacije, što navedene promene i aktivnosti i dokazuju.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Knjaževac : Održan sastanak sa predstavnicima stambenih zgrada

Na sinoć održanim sastancima sa predstavnicima stambenih zajednica, čulo se da u ...