Home / 2022 / Nove trenerke za Sportske klubove u Knjaževcu

Nove trenerke za Sportske klubove u Knjaževcu

Ulaganje u sport jedan je od prioriteta lokalne samouprave, pa su u saradnji sa Sportskim savezom Knjaževca fudbaleri “Timočanina” dobili trenerke koje je uručio predsednik Privremenog organa, Milan Đokić.

“Lokalna samouprava je kao i uvek maksimalno uz nas i naš klub. To nam daje jednu obavezu da još bolje radimo, da pravimo još bolje rezultate. Danas smo dobili opremu u vidu trenerki, tako da smo zahvalni na tome. U nedelju, kao što je predsednik Opštine najavio, staviće se kamen temeljac za novu upravnu zgradu. Ovom prilikom bih pozvao sve Knjaževčane da dođu da nas podrže na utakmici protiv “Sloge” iz Leskovca i da prisustvuju tom činu u 15 časova.





Mi smo trenutno 3. u Srpskoj ligi “Istok”, u samom vrhu. Imamo stvarno dobre rezultate i u mlađih kategorija. Ceo klub funkcioniše jako dobro, rezultati su tu, ali mislim da možemo još bolje. Sledeća godina će biti po meni još kvalitetnija, imamo sve uslove, napravićemo dobru ekipu i nadamo se dobrim rezultatima”, rekao je Miloš Stojanović, predsednik FK “Timočanin”.
Ovo je još jedan vid podrške sportskim klubovima u opštini Knjaževac, a akcija podele trenerki očekuje i druge sportske klubove u narednom periodu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...