Home / 2022 / Nove tezge na zelenoj pijaci u Knjaževcu

Nove tezge na zelenoj pijaci u Knjaževcu

 

Knjaževačka Zelena pijaca opremljena je novim tezgama, te je na ovaj način dobila sasvim novi izgled, ali i veći i funkcionalniji prostor za prodaju.

▫️Knjaževčanima je sada omogućena ugodnija kupovina kao i poboljšani uslovi rada prodavaca koji će svoje domaće proizvode prodavati na novim tezgama.





▫️“Veliku zahvalnost dugujemo Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu jer je prepoznalo važnost realizacije projekta sanacije Aneksa 3, naše gradske Zelene pijace. Fizički, radove smo završili još pre mesec dana, a danas su se stvorili uslovi za tehnički prijem i za formalnu primopredaju. Nakon realizacije internih procedura Javnog komunalnog preduzeća, konačno će ovaj deo pijace početi sa radom, nadamo se u naredne dve nedelje i biće na ponos i Javnom komunalnom preduzeću i našoj Opštini, jer sada imamo kompleks gradske pijace potpuno uređen i rekonstruisan”, rekao je Branislav Josifović, član Privremenog organa opštine Knjaževac.

▫️Gradske pijace su omiljena mesta za kupovinu domaćih i gotovih proizvoda, svežeg voća i povrća, a tradicija trgovanja na otvorenom u Knjaževcu se nastavlja.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...